3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Calexico · Invitacions PLUS

Calexico · Invitacions PLUS

  • Diumenge 15 d'cotubre
  • Auditori de Girona - Girona
36€
INVITACIÓ
FINALITZADA
Disponible per a
  • EXCLUSIU SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

"Únic concert a Catalunya del grup nord-americà en la gira europea que ret homenatge als 20 anys del reconegut disc `Feast of Wire'"

Fa 20 anys que Calexico va publicar el seu quart i reconegut àlbum Feast of Wire, i per celebrar-ho, la banda de Tucson, Arizona, presenta una reedició de luxe del disc i una gira europea que farà parada a l'Auditori de Girona, en un únic concert a Catalunya. L'espectacle de Calexico serà un homenatge explosiu a Feast of Wire, l'àlbum publicat a principis del 2003 que va impulsar la seva trajectòria musical i que va suposar un avenç en l'àmbit comercial i de reconeixement de la crítica. A l'escenari de la Sala Montsalvatge, Calexico farà un repàs a totes les cançons del disc, però també a algunes de les preferides dels seguidors i de la resta de projectes discogràfics.

Fundada pel guitarrista i cantant Joey Burns i el bateria John Convertino, Calexico és una singular banda d'indie folk i indie rock fronterer, que beu tant de la música del sud-est d'Estats Units com de la del nord de Mèxic, sense oblidar-se d'influències musicals d'altres cultures.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ADREÇA

Pg. de la Devesa, 35
17001 - Girona

Auditori de Girona
Pg. de la Devesa, 35, 17001 Girona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Entrades molt limitades a partir del dimarts 26 de setembre a les 8h

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX