3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
All Those Food Market
All Those Food Market
All Those Food Market
All Those Food Market
All Those Food Market

All Those Food Market

  • 26, 27 i 28 de maig
  • Teatre Nacional de Catalunya - Barcelona
5€
INVITACIÓ
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

All Those Food Market torna al Teatre Nacional de Catalunya en plena primavera per a celebrar la quinzena edició amb la millor gastronomia local i artesanal.

Per primer cop en 15 edicions, All Those Food Market se celebrarà durant 3 dies: 26, 27 i 28 de maig. L'edició més primaveral d'All Those Food Market obrirà les portes el divendres al migdia per a acostar al seu públic les últimes tendències culinàries i producites vinculats a la gastronomia per a totes les persones que vulguin gaudir de les propostes més irresistibles.

Les variades opcions d'street food portaran als assistents per diferents racons del món sense sortir dels jardins del Teatre Nacional de Catalunya. Les pizzes de massa mare a l'estil Detroit de Four Corners, els paterets de streed food presentats per les Nenes en col·laboració amb Xavier Pellicer, les truites fetes al moment de Los Tortillez o les barbacoes fumades de Far Barbies satisfaran tots els paladars.

Tampoc faltaran els projectes de desenes d'artesans gastronòmics: Solo Aceite amb els seus olis d'oliva verge extra, Casa Lupita amb pastisseria sense gluten i vegana o les espècies ecològiques de Specials són alguns dels projectes que es podran trobar al vestíbul del TNC.

El festival també comptarà amb la resta d'indispensables per a vestir una taula, com la ceràmica local de Blanc Ceramics o els clàssics ganivets Pallarès Solsona. A més, es continuarà apostant per la sostenibilitat i l'autocura gràcies a projectes de cosmètica natural com el de Labeau Organic.

Els tallers gastronòmics seran un dels imprescindibles d'aquesta nova edició, en els quals Sal Maldon tornarà a actuar de fil conductor i mostrarà la versatilitat de la sal. Mellow Sheng ensenyarà com fer ferments taiwanesos amb sabors de primavera, la cuinera Lluvia Caron mostrarà el procés de preparació d'una pasta plant-based i l'equip de Pa de Kilo ens introduirà en el fascinant món de la massa mare.
Com a novetat, Mango Home farà un homenatge a la cultura mediterrània amb una proposta de tallers sostenibles enfocats en la decoració de la taula.

Els més petits també podran gaudir de tallers pensats per a acostar-los a la gastronomia d'una forma educativa i divertida. De la mà d'Arrels i Brots s'introduiran en l'univers de l'horticulura urbana, aprenent a plantar maduixes, gira-sols i tomàquets cherry, i amb Formatges de Suïssa que, a més d'oferir la ja clàssica degustació de formatges als jardins, aprendran a elaborar una flor de formatge amb la mítica "girolle".

Com sempre el festival estarà ambientat amb la millor selecció musical a càrrec de diferents Djs barcelonins i, atenció!, perquè se sortejarà un viatge a Zuric per a dues persones entre tots els assistents. Com ser l'afortunat? Assegura't de fer-te amb un dels preciosos ventalls que ha dissenyat Hey Studio especialment per a l'ocasió.

L'edició anterior va batre el rècord d'assistència i 23.000 persones ho van comprovar: All Those Food Market és una experiència única. T'ho perdràs? Ens veiem al TNC!

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Menjar i beure    Gastronomia

ADREÇA

Plaça de les Arts, 1
08013 - Barcelona

Teatre Nacional de Catalunya
Plaça de les Arts, 1, 08013 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Entrades limitades disponibles a partir del dimarts 16 de maig a les 8h

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX