3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Volar es humano, aterrizar es divino

Volar es humano, aterrizar es divino

  • Teatre Victòria - Barcelona
17€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Enrique Piñeyro sorprèn amb la seva ironia i converteix aquest original espectacle en un nou gènere que alterna sense pausa entre el riure i la reflexió profunda. Després d'esgotar les localitats en els Teatres del Canal de Madrid en 2018/2019 i 2020, i també a Bilbao, Vigo, Logronyo, Avilés, La Corunya, Múrcia i recentment a Milà i després de completar la seva sisena temporada a sala plena en els prestigiosos Teatres Maipo i Coliseu de Buenos Aires, Enrique Piñeyro torna a Espanya per a tornar a sorprendre'ns i divertir-nos.

Observades a través d'una mirada aeronàutica i un àcid sentit de l'humor, Enrique Piñeyro mostra situacions tragicòmiques de la vida quotidiana. En una producció mai abans vista en un monòleg que inclou una cabina d'avió a escala real i un gran desplegament audiovisual, l'obra comença recreant un vol de Avianca durant el seu aterratge a Nova York. A partir d'aquí, i gràcies a la seva experiència com a comandant de línia aèria, la seva formació de metge especialitzat en aeronàutica i les seves observacions sobre l'error humà, descobreix els errors habituals en la comunicació diària i els contraposa a la comunicació aeronàutica. Per a això, pren exemples de la publicitat, la política, l'educació, la justícia i la salut.

'VOLAR ES HUMANO, ATERRIZAR ES DIVINO' és un espectacle que es renova cada any. Sempre atent al que succeeix en el món, Piñeyro enlluerna al públic amb les seves observacions sobre la realitat que ens toca viure.

FITXA TÈCNICA

AutoriaENRIQUE PIÑEYRO
DireccióENRIQUE PIÑEYRO
IdiomaCastellà
Intèrprets:ENRIQUE PIÑEYRO

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

IDIOMA

Castellà

CATEGORIES

Arts Escèniques    Monòleg

ENTRADES

Compra les teves entrades a través del TRESC

ADREÇA

Av. Paral.lel, 67
08004 - Barcelona

Teatre Victòria
Av. Paral.lel, 67, 08004 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Punts de Venda: Compra les teves entrades a través del TRESC

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX