3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Jo soc d'aquí - Roseland Musical · Grec Festival de Barcelona 2023

Jo soc d'aquí - Roseland Musical · Grec Festival de Barcelona 2023

  • 19 i 20 de juliol de 2023
  • Sat! Sant Andreu Teatre - Barcelona
12€
11€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Aquest espectacle de dansa per a infants i joves retrata la vida d'un grup de veïns al pati interior d'una illa de l'Eixample mitjançant uns fragments que mostren com, malgrat les diferències, el contacte i la convivència teixeixen lligams comunitaris.

Entreu en una escola o en un institut de Catalunya i podreu veure-hi clarament la interculturalitat que enriqueix el nostre país. La globalització i les transformacions socials i polítiques dels últims anys han fet que, des de fa molt de temps, gent amb orígens ben diversos neixi, visqui i treballi arreu del territori. Aquesta diversitat que és tan present al metro, al carrer, en una aula o a qualsevol pati d'escola no sempre queda representada en els escenaris del teatre. El teixit social ha canviat i per evidenciar aquest nou paradigma i treballar en la igualtat d'oportunitats, Jo soc d'aquí parteix de l'aliança artística entre la directora i coreògrafa barcelonina Marta Almirall i la ballarina barcelonina d'origen senegalès Anna Mbengue. S'hi afegeix un equip de ballarins i músics residents a Catalunya i amb orígens en llocs ben diferents. Són un col·lectiu d'artistes amb edats i experiències professionals i personals diverses. A més a més, la creació de l'espectacle ha estat enriquida amb les trobades regulars amb un grup d'adolescents de Nou Barris que han aportat una mirada externa al muntatge.

Diferents estils de dansa i de música dialoguen i s'entrellacen, i donen a conèixer aquest conjunt de veïns i veïnes que es troben entre terrats, finestres, patis, galeries, balcons i habitatges, oberts a la connexió i a la comunicació. Unes projeccions immersives d'aquest pati barceloní ens acompanyaran i construiran l'escenari d'un espectacle ple d'energia i de color. Descobrirem com la barreja de cultures i d'orígens enriqueix l'escena, la ciutat... i a nosaltres mateixos. Al voltant de tot això, l'espectacle es construeix sobre una pregunta, però sobretot sobre una resposta: ¿I tu, d'on ets? Jo soc d'aquí".

Una coproducció de Grec 2023 Festival de Barcelona i de Roseland Musical.

Un projecte dins del marc ¿Eix singular d'arts escèniques", part de ¿Caixa d'eines", dels programes de Cultura i Educació del Pla de Barris de l'Ajuntament de Barcelona.

Espectacle recomanat per a espectadors i espectadores a partir de 10 anys.

FITXA TÈCNICA

Direcció d'escenaMarta Almirall
Durada60 min.
IdiomaSense text
Intèrprets:Anna Mbengue (dansa africana) Maragda Induráin (dansa contemporània i acrobàcia) Yahya Sarr 'Dave' (dansa urbana i afrobeat) Marta Gómez/Miriam Salvador (dansa urbana) Guillem Ripoll (dansa contemporània i urbana).

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

IDIOMA

Sense text

CATEGORIES

Arts Escèniques    Dansa

ENTRADES

Compra les teves entrades a través del TRESC

ADREÇA

c/ Neopàtria, 54
08038 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Horari Taquilles: des d'una hora abans de l'inici de la funció

Punts de Venda: Compra les teves entrades a través del TRESC

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX