3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Superherois i Superheroïnes. L'Aventura

Superherois i Superheroïnes. L'Aventura

  • Fins al 26 d'abril
  • Poble Espanyol - Barcelona
14€-10€
10€-9€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

El proper 25 de febrer el Poble Espanyol obrirà les portes de l'exposició Superherois i superheroïnes. L'aventura, una mostra que inclou més de 100 peces de col·leccionisme i que estarà disponible de dilluns a diumenge fins al 26 d'abril.


L'exposició, instal·lada en una carpa de 700m2, acollirà figures, rèpliques a escala real, estàtues, diorames i il·lustracions de personatges i escenes icòniques de les pel·lícules i còmics dels superherois i superheroïnes més populars entre petits i grans.


Com a cloenda de la visita, una pantalla gegant i interactiva animarà els visitants a pintar diferents superherois i superheroïnes per després veure'ls projectades en una gran ciutat virtual col·lectiva creada per Atlantis Virtual Reality.


A més, els assistents podran adquirir tot tipus de productes relacionats amb les pel·lícules, sèries, còmics i videojocs a la botiga de merchandising Fans of Magic Store, vinculada a l'exposició i amb un stand pop up propi.
L'accés a l'exposició està inclòs amb l'entrada al Poble Espanyol, que inclou la visita inclou la visita a tot el recinte i al seu contingut estable: més de 100 edificis representants de l'arquitectura popular, el Museu Fran Daurel d'art contemporani, tallers d'artesania, instal·lacions audiovisuals, tobogans gegants i l'exposició Un viatge fotogràfic. La construcció del Poble Espanyol. Tot en més de 40.000m2 a l'aire lliure i en un entorn històric i monumental.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ENTRADES

Compra les teves entrades a través del web del Tresc

ADREÇA

Av. Francesc de Ferrer i Guàrdia, 13
08038 - Barcelona

Poble Espanyol
Av. Francesc de Ferrer i Guàrdia, 13, 08038 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Compra les entrades a través del web del Tresc introduïnt el codi TRESCSUPERHERO
Entrades d'adult a 10€ i infantils a 9€

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX