3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Pere i el Llop · Ballet Contemporani de Catalunya

Pere i el Llop · Ballet Contemporani de Catalunya

  • Aquitània Teatre - Barcelona
10€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

El Ballet Contemporani de Catalunya posa en escena PERE I EL LLOP, la coneguda obra clàssica de Prokófiev de la mà de 9 músics, 5 ballarins i 4 actors, en una nova adaptació d'acord als valors moderns i actuals (el respecte, la convivència, la lluita contra els prejudicis i els clixés de la por).

En Pere era un jove entremaliat i valent que vivia amb el seu avi en una cabana al mig del bosc. Des de sempre havia conviscut amb els animals que hi habitaven convertint-se en el seu millor amic. Però al bosc no tot era pau i tranquilitat, i sempre calia estar alerta. A l'avi no li agradava que en Pere sortís sol ja que el llop podia aparèixer en qualsevol moment.

PROKOFIEV buscava amb aquest concert atraure als infants en el món de la música per mitjà de la identificació dels animals i personatges amb un instrument. En aquesta adaptació del BCC tots els animals conviuen i es defensen els uns als altres d'un enemic pitjor: l'home. En Pere, però, és un humà diferent, astut i enginyós, que ha crescut al bosc i sempre els ha respectat i fet que les seves vides siguin més agradables i divertides. Junts trobaran la manera perquè quan els caçadors s'acostin.

El Ballet Contemporani de Catalunya ens mostra en aquesta ocasió un nou espectacle familiar de gran originalitat i dinamisme que captivarà la jove audiència des d'un primer moment. Una nova proposta de dansa, música i teatre on la diversió i l'emoció estan garantides gràcies a una posada en escena amb 18 artistes i intèrprets de primera línia.

FITXA TÈCNICA

Direcció d'escenaMauri Biosca
Direcció musicalIgnasi Prunés
Durada50 min
Intèrprets:

Narrador: Mauri Biosca

Ballarins: Nabar Martinez Gonzalo Santander Anna Soler Maria Quero Marta Serret Actors: Mauri Biosca Biel López Ramón Ortiz Quim Aguilar

Músics: Jordi Fietser (violí) Carlota Novell (violí) Sergi Miró (viola) Ignasi Prunés (violoncel) Maria Bachs (flauta) Enric Tudela (oboè) Josep Mª Martínez (clarinet) Rosa Cases (fagot) Aleix Garcia (trompa)

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ENTRADES

Compra les teves entrades a través de la web del TRESC

ADREÇA

Avinguda de Sarrià, 33
08029 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Punts de Venda:
Compra les teves entrades a través de la web del TRESC

Els menors de 3 anys no paguen entrada

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX