3/5
Sense recomanacions Interessa a  
BEGOÑA ALBERDI · 24È FESTIVAL MIL·LENNI 2023

BEGOÑA ALBERDI · 24È FESTIVAL MIL·LENNI 2023

  • Santa Maria del Mar - Barcelona
fins a 28€
-10%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Soprano nascuda a la ciutat de Barcelona, on cursa els seus estudis musicals en el Conservatori de Música del Liceu, obtenint Premi d'Honor en els graus elemental i mitjà i Cum Laude en la seva graduació.


L'any 1988, amb 23 anys, guanya el seu primer concurs de cant a Sabadell: ¿Concurs Eugenio Marco", que li va proporcionar la possibilitat de pujar-se a un escenari i debutar en un rol de manera professional, ¿Orfeu ed Eurídice" de Gluck.


Després d'aquest meteòric inici, Begoña Alberdi va ser, durant més de 20 anys, convidada a les temporades del Gran Teatre del Liceu, interpretant òperes com Die Walküre, Manon Lescaut, La Fiamma, o Aida. En el Gran Teatre del Liceu ha computat més de 270 funcions i en la resta de teatres del món més de 1.200 funcions, sense comptar concerts i col·laboracions en programes de TV, etc.


Ha cantat en teatres de mig món: Berlín, Frankfurt, Basilea, Zurich, París, Tolosa, Venècia, Roma, Milà, Corea, Guanajuato, Verona, Brasil, Argentina, Irlanda i, per descomptat, en més de 50 teatres d'Espanya, inclosos el Teatre Real, l'Òpera d'Oviedo, Euskalduna, l'Òpera de Màlaga i el Gran Teatre del Liceu i el Palau de la Música, etc.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Clàssica

ADREÇA

Plaça Santa Maria, 1
08003 - Barcelona

Santa Maria del Mar
Plaça Santa Maria, 1, 08003 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX