3/5
Sense recomanacions Interessa a  
La dona àrab

La dona àrab

  • Dijous 6 d'octubre
  • B travel Xperience - Barcelona
exclusiu
INVITACIÓ
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

La dimensió social de la sostenibilitat constitueix un dels seus pilars fonamentals. L'aliança per aconseguir societats més sostenibles, igualitàries, inclusives, justes i pacifiques resulta primordial i implica donar veu i reconeixement a col·lectius i minories que han estat invisibilitzats per raons de gènere, ètnia, religió o classe social. Des de 2017, l'associació Abrazo Cultural promou la interculturalitat a Barcelona, abraçant la diversitat cultural, ètnica, lingüística i de gènere, i generant un diàleg i apropament entre la ciutadania.

Aquest mes, participen en el nostre cicle Sostenibilitats amb una trobada per trencar estereotips i conèixer de prop la cultura d'un país assolat per una guerra que va provocar la crisi de refugiats més gran del món: Síria. I ho farem a través de les dones àrabs.

Quan pensem en una dona àrab, quines imatges ens venen al cap? En aquesta trobada, dues dones àrabs de Síria, una cristiana i una musulmana, ens oferiran diferents perspectives sobre què significa ser una dona àrab, des de les seves experiències personals, i ens ajudaran a trencar alguns prejudicis i estereotips. Les protagonistes seran Diana Tchamitchian, d'Aleppo, que imparteix classes de llengua i cultura àrab, i Rama Sabra, de Damasc, que imparteix també tallers de cuina, llengua i cultura àrab. Ambdues ens parlaran també sobre la vida a Síria i sobre alguns costums i tradicions associades a cada cultura en aquest país.

FITXA TÈCNICA

Durada1h aprox.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Activitats

ENTRADES

Reserva les teves invitacions a través del web del Tresc

ADREÇA

Avda. Diagonal, 512
08006 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Entrades limitades

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX