3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Ateneu 9barris

Ateneu 9barris

  • 3 de novembre
  • Ateneu 9barris - Barcelona
Exclusiu
INVITACIÓ
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

L'Ateneu Popular 9 Barris és un centre socio-cultural públic que funciona segons el model de gestió comunitària; el qual neix de l'ocupació veïnal l'any 1977 d'una planta asfàltica que es va construir entre els barris de Roquetes i Trinitat Nova. Recuperant la idea de la cultura, la intervenció i la vinculació amb el territori aposta per ser un projecte que contribueixi a la transformació social.

Us proposem una visita al centre d'un dels projectes de transformació social més destacats de Barcelona de la ma dels seus protagonistes. A la visita podrem conèixer els espais de l'Ateneu 9barri i l'escola juvenil de circ, així com l'evolució de l'equipament des del seu naixement el 1977 fruit d'una ocupació veinal, i la gestió actual comunitària.

Ens parlaren també dels projectes actuals, de la programació, de la formació en circ, i del programa de residències i el Circ d'Hivern).

Bonus extra, a la finaliltzació de la visita hi haurà un monòleg de Pamela Palenciano "No duelen solo los golpes", al que esteu convidats a quedar-vos.

FITXA TÈCNICA

Durada1h (aprox.)
IdiomaCatalà

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

IDIOMA

Català

CATEGORIES

ADREÇA

Carrer de Portlligat, 11, 15
08042 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX