3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Urban Nature
Urban Nature
Urban Nature
Urban Nature

Urban Nature

  • Dimarts 29 de juny
  • CCCB - Barcelona
exclusiu
INVITACIÓ
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

«Urban Nature» és una obra de Rimini Protokoll, una companyia que porta el teatre més enllà dels seus límits. En aquesta estrena mundial de la seva última instal·lació performativa, el col·lectiu posa el focus en la vida a les grans ciutats.

Com si estiguessis caminant per dins d'una pel·lícula, «Urban Nature» et proposa un recorregut per les històries reals de set personatges que tenen vides creuades i, en alguns casos, oposades: un catedràtic d'història econòmica i ambiental, un empresari de les noves economies vinculades a la tecnologia i les ciutats, una noia que va viure al carrer, una nena del barri del Raval, una treballadora de l'economia submergida, un guarda de presons i una assessora financera.

A les obres de Rimini Protokoll, el públic esdevé actor i protagonista. A «Urban Nature» podràs submergir-te en les històries dels personatges i anar adoptant-ne els rols. A través d'un relat audiovisual, la visita t'empeny per una escenografia que funciona com a set cinematogràfic. Un recorregut immersiu que et convida a posar-te a la pell d'altres persones i a adquirir experiències d'una manera nova, a partir de punts de vista i biografies diversos.

Tot i que la vida a les grans urbs i la reclusió que ha provocat la pandèmia poden fer-nos sentir més aïllats, «Urban Nature» posa de manifest que no estem sols a la ciutat. Les nostres accions i decisions en l'àmbit privat afecten l'esfera pública.

«Urban Nature» reobre el debat sobre la gestió de recursos naturals com l'aigua, el dret a l'habitatge digne, l'expansió de noves economies i models de feina, les desigualtats entre els veïns o la mirada de les generacions més joves sobre el futur de les ciutats.

FITXA TÈCNICA

Durada1h30 min aprox

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ENTRADES

Reserva les teves invitacions a través del web del Tresc

ADREÇA

C. Montalegre, 5
08001 - Barcelona

CCCB
C. Montalegre, 5, 08001 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Entrades limitades disponibles a partir del dimarts 22 de juny a les 10h


Tria la sessió que més t'interessi:
18:48h
19:04h
19:20h

Un cop hagis acabat la sessió prèvia podràs gaudir d'una trobada exclusiva amb la companyia Rimini Protokoll a les 20:30h

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX