3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Passatge Insòlit 2020

Passatge Insòlit 2020

  • Diversos Espais de Santa Coloma de Gramanet - Santa Coloma de Gramenet
VARIS
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

19 d'octubre de 2020.- El Passatge Insòlit tornarà a ser una realitat única i singular aquesta tardor, a pesar de les circumstàncies. El festival especialitzat en les arts del firaire de Santa Coloma de Gramenet celebrarà durant 3 únics dies els seus quinze anys de vida en una edició marcada per les circumstàncies especials derivades de la Covid-19, que han obligat a l'organització a repensar i dimensionar l'esdeveniment.

Enguany doncs, i de manera excepcional, el festival es trasllada dels Jardins de la Torre Balldovina al Teatre Sagarra i a Can Roig i Torres, dos espais que permetran garantir les mesures de seguretat d'obligat compliment per evitar el contagi del virus. El Passatge Insòlit se celebrarà el 23, 24 i 25 d'octubre i comptarà amb sis espectacles però d'allò més insòlits.

A conseqüència de la situació derivada de la pandèmia s'ha descartat el format de la fira, una característica molt singular del projecte, l'espai on el públic es movia lliurement entre atraccions per provar l'habilitat o veure espectacles de curta durada, així com gaudir de les barraques o petites carpes. Una oferta que es complementava amb una oferta de menjar, beure i espais on descansar entre activitats i espectacles.

Malgrat tot, des de l'organització aposten per fer una edició en la que es controlin totes les mesures de seguretat i l'espectador pugui gaudir dels espectacles únics i màgics que s'han programat. És per això que serà obligatori l'ús de la mascareta en tot moment, la desinfecció de les mans amb dispensadors de gel hidroalcohòlic, disponibles als accessos, i realitzar una entrada i sortida esglaonada, seguint les indicacions del personal.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Nous formats

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX