3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Sessió de Cants de Tradició
Sessió de Cants de Tradició

Sessió de Cants de Tradició

  • DAU AL SEC - Barcelona
18€
15€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

PROMOCIÓ ESPECIAL:

Seleccionar tarifa TRESC al desplegable de "Tipus de tarifa"

15€ per les funcions de 14/12 i 15/12

***

Aquesta sessió oberta permet ser testimoni del treball de Thomas Richards sobre els «Cants de tradició» amb els grups Focused Research Team in Art as Vehicle i el Workcenter Studio in Residence.

Les sessions de treball sobre cants de tradició són el centre de la investigació duta a terme per Thomas Richards i el seu equip. Ajuden als membres del grup a ampliar el seu coneixement del «Treball sobre un mateix» que es pot dur a terme a través d'un enfocament específic al cant.

Aquestes sessions de treball no són espectacles, pertanyen al domini de la recerca en les arts escpeniques de l'«Art com a Vehicle».

Com en certes tradicions, un treball tal sobre el cant i les accions va acompanyat d'un apropament a la interioritat de l'ésser humà i de les seves potencialitats. Aquestes sessions són un mitjà per despertar aspectes subtils d'experiències interiors i una eina per a la transformació de la percepció i la presència de l'artista.

Després de la funció del 15 de dedesembre, a les 18.30 h, hi haurà una trobada i un diàleg obert amb Thomas Richards i els membres dels seus equips. Tots i totes les asssitents estan convidats a assistir-hi i participar-hi.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Nous formats

ADREÇA

C/ Salvà 86
08001 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX