3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Para mi sos hermosa
Para mi sos hermosa

Para mi sos hermosa

  • LA BADABADOC - Barcelona
13€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

L'obra "Para mi sos hermosa" de la coneguda actriu i directora argentina Paula Ransenberg es representarà en la secció exhibició de la 1a edició del festival internacional de teatre unipersonal de Barcelona - Catbasur. L'obra podrà gaudir-se a la sala de teatre La Badabadoc del 14 al 22 de desembre de 2019 a les 20:30h.

Ha guanyat premis com els Trinitat Guevara 2013, Millor Actuació Protagonista i Creativitat escenogràfic, i María Guerrer 2013, Revelació Femenina. També va ser nominada per a altres guardons i ja porta set anys en el cartell a diferents teatres a l'Argentina o Mèxic.

"Para mi sos hermosa" està ambientada en el món de la faràndula hongaresa del començament del segle passat. En ella, un il·lusionista realitza un espectacle de escapismo i desapareix. No se sap si ha mort intentant sortir o si ha fugit sense deixar rastre. L'obra ens mostra el punt de vista de les dones que han tingut relacions professionals o personals amb ell i com ens compten els seus sentiments i pensaments davant aquesta circumstància.

Malgrat l'argument, "Para mi sos hermosa", és una obra humorística en la qual la protagonista, que és la mateixa autora, ens sorprèn amb una gran creativitat, versatilitat i valentia escènica. Molt ben considerada a l'Argentina i a Mèxic, Paula Ransenberg ve a Barcelona a presentar un espectacle divertit i bell.

FITXA TÈCNICA

AutoriaPaula Ransenberg
DireccióMarcelo Nacci
Direcció d'escenaAlejandro Mateo
Durada55 min.
Idiomacastellà
Intèrprets:Paula Ransenberg

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

IDIOMA

castellà

CATEGORIES

Arts Escèniques    Nous formats

ADREÇA

Carrer de Quevedo, 36
08012 - Barcelona

LA BADABADOC
Carrer de Quevedo, 36, 08012 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX