COMPARTEIX

Com cada diumenge, el TRESC torna a col·laborar aquest 23 de febrer amb el programa ‘Tot és Comèdia’ de SER Catalunya. En aquesta ocasió, Pepe Zapata, director del TRESCrecomana una mica de tot: teatre, rutes literàriesexposicions!

 Imperdible · Fundació Mapfre

Imperdible · Fundació Mapfre

Descobreix Imperdible, l’exposició fotogràfica dedicada a l’obra d’un dels fotògrafs de capçalera a Espanya: Carlos Pérez Siquier. Destaca en el panorama espanyol com a pioner de la fotografia en color, proper al neorealisme; a més, compta amb premi nacional de fotografia en 2003. La seva fotografia transita per la perifèria social, el desarrollisme franquista, el xoc cultural provocat per l’arribada del turisme al país i molt més! No et perdis aquesta interessantíssima proposta a la Casa Garriga Nogués, seu de la Fundació Mapfre a Barcelona, fins al 17 de maig.

 Tradicionàrius

Tradicionàrius

Sota el lema DO Terres de l’Ebre aquest divendres 6 de març a les 10H de la nit, actua al Tradicionàrius! Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries presenten un concert especial en què artistes convidats del territori interpretaran temes dels músics ebrencs. Segur que no hi faltarà una mostra de la jota en el més pur estil tradicional, representada per Imma de Sopa i la Xaranga Xino-Xano. A més, si ets del TRESC tens un descompte per no perdre’t tal joia!

 Rutes literàries amb Maria Carme Roca i Albert Lladó

Rutes literàries amb Maria Carme Roca i Albert Lladó

Aquestes dues rutes literàries et permetran conèixer aspectes ben diferents i distants en el temps de Barcelona: La primera tindrà com a guia exclusiva a Maria Carme Roca, qui ens portarà per la Barcelona romana amb motiu de la seva última novel·la: ‘A Bàrcino’. Apunta la data! El proper dissabte 7 de març a les 12H. La segona ruta literària és ‘La travessia de las anguiles’, un itinerari guiat per l’autor de la novel·la del mateix títol, l’Albert Lladó, qui ens portarà a Ciutat Meridiana, a descobrir la Barcelona desconeguda i invisible que veiem quan arribem en cotxe abans d’entrar per la Meridiana. Descobreix el món antic a l’època contemporània, el proper dissabte 7 de març a les 10H, fent servir el transport públic!


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES