COMPARTEIX

Aquest setembre encetem la 15a edició d’una de les activitats amb més segell TR3SC: el Vis à Vis. Amb aquest nou cicle, ja seran 120 personatges destacats de casa nostra els que hauran passat per la nostra particular trobada dels dijous a la tarda. Copa de vi entre mans i pap i cor oberts per endinsar-nos en les històries dels convidats i emportar-nos algun saber nou a casa.

Per qui encara no l’hagi tastat, el Vis à Vis és conversa reposada, trobada distesa i ganes de conèixer. Una tertúlia a quatre bandes entre el convidat, el tast de vins, l’exclusivitat de l’espai del Museu MEAM i, per descomptat, el protagonista de tot plegat: el soci del TR3SC. Parlem de la vida, de l'actualitat, del que ens agrada i ens preocupa com a amants de la cultura, i ho fem tot tastant alguns dels millors vins de la DO Penedès i assaborint els embotits de la Cooperativa Plana de Vic. Tot gràcies a la complicitat d'Ibercaja.

Entre els mesos de setembre i novembre ens acompanyaran al palauet del Born, on s’hi aixeca el Museu Europeu d'Art Modern de Barcelona, els següents convidats:

 Care Santos, escriptora. 12 de setembre, 19h

Care Santos, escriptora. 12 de setembre, 19h

No tots els escriptors poden dir que tenen un Premi Nadal a la seva prestatgeria de trofeus. Va guanyar-lo aquest 2017 per la seva obra 'Media vida', i, està clar, aquest no va ser el primer (ni l'últim) reconeixement a la carrera de la mataronina. Conversarem amb l'escriptora en una sessió especial, emmarcada dins la Setmana del Llibre en Català, i tastarem vins Sumarroca, un celler del Penedès amb la innovació per bandera.

 Manel Esteller, doctor. 26 de setembre, 19h

Manel Esteller, doctor. 26 de setembre, 19h

Admirem la seva tasca a escala mundial en la investigació sobre el càncer i, per això, l'hem convidat al Vis à Vis. Volem conèixer en què treballa una de les personalitats més rellevants en la lluita contra el càncer a casa nostra i saber què sent la persona que pot canviar el futur de tanta i tanta gent amb les seves investigacions. Maridarem la conversa amb els vins de Ca N'Estella, una finca que destaca pel treball tradicional de les seves vinyes. 

 Marina Rossell, cantant. 5 d'octubre, 19h

Marina Rossell, cantant. 5 d'octubre, 19h

La veu de la transició; una veu exquisida i empremta personal de la cantant de Figueres. La seva feina d'infermera li va permetre estudiar música i descobrir el seu gran instrument: la veu. Des de llavors, ha enregistrat més de 20 treballs discogràfics, alguns d'ells amb distribució internacional i ha cantat amb grans figures com Lluís Llach o Ovidi Montllor. Parlarem amb ells mentre tastem 3 vins Giró Ribot, un celler familiar premiat per la seva autenticitat

 Vicent Sanchis, periodista. 24 d'octubre, 19h

Vicent Sanchis, periodista. 24 d'octubre, 19h

On l'haureu vist més segur que ha estat fent de tertulià a la televisió, defensant la terra i la llengua. Aquest periodista valencià ha estat recentment nomenat director de Televisió de Catalunya i anteriorment havia estat vicepresident d'Òmnium Cultural, articulista en premsa escrita i tertulià en diversos espais televisius. Conversarem amb ell i ens hi acompanyaran els vins Torre del Veguer, un dels cellers més singulars de la DO Penedès per la seva producció artesanal

 Vicenç Villatoro, escriptor i periodista. 26 d'octubre, 19h

Vicenç Villatoro, escriptor i periodista. 26 d'octubre, 19h

Tot un exemple de talent eclèctic i complet. El terrassenc és escriptor, periodista i va exercir la política arribant a ser diputat al Parlament de Catalunya. Ha escrit 12 novel·les, poesia i textos de no ficció i ha col·laborat en nombrosos mitjans de comunicació. Té la mà trencada en dirigir institucions de rellevància com l'Enciclopèdia Catalana, Promoció Cultural de la Generalitat de Catalunya, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i, actualment, el CCCB. Preparat/da per conèixer a tot un savi? 

 Joan Fontcuberta, fotògraf. 7 de novembre, 19h

Joan Fontcuberta, fotògraf. 7 de novembre, 19h

Has passat moltes vegades per davant del fotomosaic dels llavis fent-se un petó, a Ciutat Vella, i possiblement no sabies que Joan Fontcuberta n'és l'autor. També és fotògraf, docent, crític i promotor d'art especialitzat en fotografia. És una d'aquelles figures de la creació catalana que hem de tenir com a referents i que hem de conèixer. Véns, doncs? 

 Montse Guallar, actriu. 18 de novembre, 12h

Montse Guallar, actriu. 18 de novembre, 12h

'Infidels', 'La Riera', 'El cor de la ciutat' o 'Compañeros.' Que aixequi la mà qui no hagi vist a Guallar a la televisió! És una de les actrius de TV més populars de casa nostra, també al teatre, al qual retorna amb força aquest any. Vindrà a explicar-nos quins projectes té a les sales Beckett, Muntaner i Teatre Lliure i, mentrestant, tastarem els vins de la Finca Viladellops, un celler amb origen al segle XIX que elabora vins 100% mediterranis. 

Josep Maria Pou, actor i director teatral. 30 de novembre, 19h

Josep Maria Pou, actor i director teatral. 30 de novembre, 19h

Diu que de petit mai va sentir la vocació d'actor però, coses de la vida, el destí i la feina ben feta l'han portat a ser un dels més grans de casa nostra. Ha protagonitzat més de 40 muntatges teatrals i actualment dirigeix el Teatre Goya, feina que combina amb la d'actor al teatre i a la televisió. Si vols parlar de teatre intensament i amb la mà al cor, aquest és el teu Vis à Vis!


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES