3/5
Sense recomanacions Interessa a  
15è Vis à Vis TR3SC amb Joan Fontcuberta i celler Ferré i Catasús

15è Vis à Vis TR3SC amb Joan Fontcuberta i celler Ferré i Catasús

  • Museu Europeu d'Art Modern - Barcelona
exclusiu
5€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

*ATENCIÓ: AQUESTA SESSIÓ ÉS A LES 20:00H*

JOAN FONTCUBERTA és fotògraf, artista, docent, crític i promotor d'art especialitzat en fotografia. És l'autor de la instal·lació 'El món niex en cada besada', el fotomosaic de grans dimensions ubicat a Ciutat Vella, format per 4.000 fotografies enviades per barcelonins.

El fotògraf ha rebut múltiples premis: David Octavious Hill per la Fotografisches Akademie GDL d'Alemanya el 1988, Chevalier de l'Ordre des Arts et des Lettres pel Ministeri de Cultura de França el 1994, Premi Nacional de Fotografia, atorgat pel Ministeri de Cultura d'Espanya el 1998, Premi Nacional d'Arts Visuals el 2010, Premi Nacional de Cultura 2011, Premi Nacional d'assaig de les Lletres Espanyoles 2011, així com president de l'Associació d'Artistes Visuals de Catalunya. El 2013 va rebre el Premi Hasselblad de Fotografia.


Maridarem la jornada amb vins DO Penedès del celler FERRÉ I CATASÚS, un celler familiar que comparteix les arrels amb un fruit meravellós: el raïm.

La Masia Gustems és un reflex de tradició i modernitat, tant la Masia com el seu contingut. La Masia recupera l'estil modernista que desprenia originalment amb un resultat fresc i atractiu on hi troben el celler Ferré i Catasús i el Restaurant Sumoll.

D'aquest maridatge neixen uns vins i caves molt personals, joves, fragants i amb el reflex del caràcter de Ferré i Catasús: una visió cosmopolita i oberta al món que manté la saviesa tradicional.

Ens agraden les tertúlies de sobretaula, les converses de paraules i mirades. I volem que quan un Ferré i Catasús estigui a les teves mans sentis el naixement d'una nova i llarga relació.

ENTRADES RELACIONADES AL MAGAZINE

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ADREÇA

C/ Barra de Ferro, 5
08003 - Barcelona

Museu Europeu d'Art Modern
C/ Barra de Ferro, 5, 08003 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La proposta inclou:
Col·loqui + Tast guiat de 3 vins + Embotits de la Cooperativa Plana de Vic

Una conversa conduïda pel director del Club TR3SC, Miquel Curanta.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX