3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
15è Vis à Vis TR3SC amb Marina Rossell i Giró Ribot
15è Vis à Vis TR3SC amb Marina Rossell i Giró Ribot
15è Vis à Vis TR3SC amb Marina Rossell i Giró Ribot

15è Vis à Vis TR3SC amb Marina Rossell i Giró Ribot

  • Museu Europeu d'Art Modern - Barcelona
Exclusiu
5€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

La cantant MARINA ROSSELL comença a actuar professionalment l'any 1974 telonejant grans artistes com Lluís Llach, Ovidi Montllor i Maria del Mar Bonet. El 1976 edita el seu primer disc "Si volíeu escoltar", produït per Llach, en el qual recopila cançons populars catalanes actualitzades, cançons que l'acompanyen en els seus primers concerts. Aviat, la crítica musical li atorga el nom de "la veu exquisida".

La veu de la Marina Rossell, càlida i intensa com poques, és la seva empremta més personal i identificable. Va ser la veu de la transició, la d'una generació que Catalunya no en va donar cap altra, o si més no, no de la seva alçària i durada en el temps. Des del 1976 fins ara, ha enregistrat vint treballs discogràfics, alguns d'ells amb distribució internacional: EE.UU, Europa: França, Alemanya, Anglaterra, Portugal, Bèlgica, fins Japó o Sud-Amèrica: Argentina, Xile, Uruguai, Paraguai...

Arran del seu compromís cívic i social, Marina Rossell ha rebut diversos premis, molts d'ells reconeixements que van més enllà de la seva vessant artística, com la Creu de Sant Jordi, concedida per la Generalitat de Catalunya el 1988. També ha estat nomenada Visitante ilustre de Ciudad de La Plata (Argentina, 2007), ha rebut el Premi Olof Palme pel seu suport a la pau (2007), el Premi Protagonistas (2010), el Premi de la Academia de la Música al "Mejor disco de Música Tradicional" de l'any 2009, el Premi Enderrock a la Millor Producció del 2012 pel disc "Marina Rossell canta Moustaki" i el Premi Altaveu 2013 a una trajectòria, entre d'altres.

Durant la conversa, ens acompanyaran els vins del celler GIRÓ RIBOT, un celler familiar on prevalen la qualitat i l'autenticitat per sobre de tot.

Al llarg de la seva trajectòria, Giró Ribot ha aconseguit nombrosos premis, mencions especials i diplomes. I és que Giró Ribot s'ha fixat l'objectiu d'obtenir productes de millor qualitat dia a dia, any rere any. El seu repte és millorar i perfeccionar constantment els seus processos de producció per a buscar sempre la màxima excel·lència, obtenint a cada anyada un lloc entre els millors.


Patrocina: Ibercaja i DO Penedès
Col·labora: MEAM i Cooperativa Plana de Vic

ENTRADES RELACIONADES AL MAGAZINE

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ADREÇA

C/ Barra de Ferro, 5
08003 - Barcelona

Museu Europeu d'Art Modern
C/ Barra de Ferro, 5, 08003 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La proposta inclou:
Col·loqui + Tast guiat de 3 vins + Embotits de la Cooperativa Plana de Vic

Una conversa conduïda pel director del Club TR3SC, Miquel Curanta.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX