3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Observatori del Montsec
Observatori del Montsec
Observatori del Montsec
Observatori del Montsec
Observatori del Montsec

Observatori del Montsec

  • Avantatge permanent
  • Observatori del Montsec - Àger
6,5-9€
5,5-7,5€
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS

Reserva les teves
entrades a taquilla

Més informació

DESCRIPCIÓ

El Centre d'Observació de l'Univers (COU) és la part lúdica, educativa i divulgativa del Parc Astronòmic Montsec. El COU és un nexe d'unió entre el públic i el coneixement científic, acostant el visitant a l'apassionant món de la ciència i al descobriment de l'entorn del Montsec. Aprofitant les característiques d'un lloc únic en qualitat de cel per a l'observació de l'Univers integrat en un medi que permet conèixer l'evolució de la Terra a partir de la geologia de la serra. La visita al COU té tres parts principals: - Exposició permanent: Aquesta exposició engloba els diversos àmbits destacats del COU, evidentment l'astronomia però també la geologia i la fauna i flora de l'entorn hi tenen un paper primordial. - L'Ull del Montsec: Una instal·lació única al món.

És alhora un planetari digital multimèdia i una plataforma d'observació del cel en directe gràcies a la seva cúpula i paret mòbils úniques en el món. Els visitants gaudeixen d'un espectacle de planetari i en les sessions nocturnes realitzen un primer contacte amb l'observació del cel asseguts des de l'Ull del Montsec - Parc de Telescopis: És l'espai d'observació del centre. En les sessions diürnes està dedicat a l'observació del Sol amb filtres especials, mentre a les sessions nocturnes es gaudeix del cel fosc del Montsec per contemplar la Lluna, planetes, estrelles i nebuloses. Adicionalment els visitants al COU poden realitzar tallers, en concret s'està realitzant un Taller de Coets, on s'exposa l'història de l'astronàutica i es participa en el llançament d¿una reproducció d'un coet des d'una particular plataforma de llançament.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Espais    Científic/Tecnològic

ENTRADES

Divendres: 18h a 24h. Dissabtes:10:30-14:00 i 16:00-24:00. Diumenges i festius:10:30-14:00 i 16:00-22:00. Última sessió dues hores abans del tancament de portes. Horaris especials per Nadal, Setmana Santa i Estiu.

ADREÇA

Camí del Coll d'Ares, s/n
25691 - Àger

Observatori del Montsec
Camí del Coll d'Ares, s/n, 25691 Àger

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX