fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Museu Egipci de Barcelona
Museu Egipci de Barcelona
Museu Egipci de Barcelona
Museu Egipci de Barcelona

Museu Egipci de Barcelona

  • Diverses sessions i horaris (consultar a programa)
  • Museu Egipci de Barcelona - Barcelona
11€
2X1
Disponible per a socis
  • BÀSIC
  • PREMIUM

Reserva les teves
entrades a taquilla

Més informació

DESCRIPCIÓ

El Museu Egipci de Barcelona considera fonamental que els visitants puguin recórrer les seves sales acompanyats per egiptòlegs, perquè conèixer la col·lecció egípcia de la mà d'especialistes és la millor manera d'aprofundir i augmentar els coneixements dels visitants. El Museu ofereix visites comentades a l'exposició permanent de manera gratuïta amb el preu de l'entrada tots els dissabtes a les 11 h (català) i a les 17 h. (castellà).

El Museu Egipci de Barcelona ofereix als amants de la cultura una col.lecció única a l'estat espanyol de peces arqueològiques dedicada exclusivament al món dels faraons. Situat al centre de Barcelona i amb un espai expositiu de 2000 m2, ambientats de forma moderna i acollidora, el Museu Egipci de Barcelona exhibeix més de 1.000 peces d'aquesta extraordinària cultura. No només s'ha de destacar la bellesa artística i la qualitat tècnica d¿aquestes creacions materials, sinó que també, gràcies a l'estructuració temàtica del recorregut del museu, la mostra està dotada d'un alt nivell didàctic i formatiu. Aquests temes han estat considerats com a fonamentals per a oferir al visitant una visió exacta i completa dels trets essencials de la civilització faraònica. D'aquesta manera, el faraó, els personatges privats, la vida quotidiana, les creences religioses, les pràctiques funeràries i l'univers religiós, protagonitzen els diferents àmbits en els que es divideix l'exposició.

A l'exposició permanent, el visitant podrà veure i conèixer els processos de momificació a través dels estudis realitzats per especialistes en les autòpsies practicades a la "Dama de Kemet", l'aspecte de Cleopatra VII així com sarcòfags de diferents èpoques i materials. Armes, vaixelles, paletes de cosmètics, miralls, mobiliari domèstic i joieria acosten al visitant a una cultura essencialment mediterrània de la qual ens sorprèn la seva contemporaneïtat.


HORARI D'HIVERN
(7/01- 21/06) i del (12/09- 30/11) De dilluns a divendres de 10h a 14h i de 16h a 20h. Dissabtes de 10h a 20h. Diumenge de 10h a 14h.
(NADAL 1/12- 5/01 ) De dilluns a dissabte de 10h a 20h. Diumenge de 10h a 14h.

HORARI '¿ESTIU
(22/06- 11/09) De dilluns a dissabte de 10h a 20h. Diumenge de 10h a 14h.

SETMANA SANTA I FESTIUS
De dilluns a dissabte de 10h a 20h.Diumenge de 10h a 14h.
Tancat els dies: 1 i 6 de gener, 25 i 26 de desembre.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Museus i galeries    Històric

ENTRADES

Taquilles del Museu

ADREÇA

València, 284
08007 - Barcelona

Museu Egipci de Barcelona
València, 284, 08007 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Dues entrades al preu d'una per veure l'exposició permanent.
Dissabte es fan visites guiades de caràcter gratuït: a les 11h en català i a les 17h en castellà.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX