3/5
Sense recomanacions Interessa a  
La bellesa del diable · Terrats en Cultura 2024

La bellesa del diable · Terrats en Cultura 2024

  • Dissabte 15 de juny | 20:30h
  • Terrats de Barcelona - Barcelona
-20%
Per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Inicia la compra

DESCRIPCIÓ

PROMOCIÓ:

  • Entrades prevenda amb descompte del 20% fins el 30 de maig. A partir del 30 de maig entrades amb codi descompte TRESC visible només amb inici de sessió.

 

*****

ATENCIÓ! L'adreça exacta la rebràs 48h abans de l'esdeveniment per email.

Tot espectacle és sempre un joc de miralls. L'autor, al capdavall, es veu reflectit en un intèrpret, en un director, en una posada en escena, tot sovint deformat, com en aquells miralls còncaves i convexos que reflecteixen una realitat alterada, diferent.

En aquest cas, però, el joc de miralls es fa més dens perquè cada mirall mira de reflectir un univers de vivències personals diferent. Rimbaud, el conegut poeta francès, és un univers fascinant, tan fascinant com ho és l'altre Rimbaud, l'aventurer "Jo és un altre", diu un dels seus versos més coneguts, que reflexiona, precisament, sobre aquesta imatge duplicada, trencada.

Aquest univers és reflectit en el mirall de Josep Forment, traductor de Rimbaud al castellà, que va viure una vida apassionada a l'entorn de la figura del poeta i va morir massa jove. L'univers de l'home fascinat per la rebel·lia creativa de Rimbaud és reflectit en la mirada del seu fill, el Pol Forment, que a través dels poemes i altres textos de Rimbaud i del seu pare, dialogarà amb la presència de tots dos. Dos universos que el dramaturg Pablo Ley i el compositor Jorge de la Torre han volgut invocar dalt d'un terrat del Poblenou amb vistes al mar, aquest gran mirall, fascinant i aclaparador als peus de Barcelona.

Ens ve molt de gust estrenar un espectacle tan especial com aquest, fet de paraules, de sons, de música, i també de foscor, per a reviure la potència d'una poesia radical.

FITXA TÈCNICA

AutoriaPablo Ley
DireccióPablo Ley
Intèrprets:Pol Forment

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Dissabte 15 de juny, 20:30h

CATEGORIES

Arts Escèniques    Teatre

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX