3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Talarn Music Experience

Talarn Music Experience

  • Del 13 al 16 de juliol
  • Lo Quiosc - Talarn
-25%
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Totes les propostes

DESCRIPCIÓ

Joan Dausà serà l'encarregat d'obrir el festival, amb la banda completa, el dijous 13 de juliol. El polifacètic artista de Sant Feliu de Llobregat està de gira per celebrar els seus 10 anys damunt dels escenaris, i un d'aquests concerts exclusius tindrà lloc al Talarn Music Experience. Jo Mai Mai, gira 10 anys és una mirada amb nostàlgia d'aquesta dècada de trajectòria, però també és una mirada optimista i positiva a cantar tots els seus grans èxits.

L'endemà, el divendres 14 de juliol, serà el torn d'un dels caps de cartell del festival, Els Amics de les Arts, que actualment es troben ultimant el seu nou disc, Allà on volia. El grup torna després d'una temporada de silenci on han estat preparant les noves cançons i treballant amb projectes musicals diversos. Caïm Riba s'encarregarà d'obrir la nit, que tancarà el DJ Viktor Ollé.

El dissabte 15 de juliol serà el torn de l'altre gran cap de cartell, Ilegales, a qui acompanyarà el músic i poeta de Flix Xarim Aresté. La mítica banda asturiana de rock portarà al Talarn Music Experience La lucha por la vida, el seu darrer disc, que coincideix amb el 40è aniversari d'un dels grups més emblemàtics del rock cantat en castellà. La DJ Virginie posarà les darreres notes musicals de la nit.

Finalment, qui tindrà l'honor de tancar l'edició del festival el diumenge 16 de juliol serà l'osonenc Quimi Portet, que durà a l'escenari Si plou, ho farem al Pavelló, el nou doble àlbum en directe que l'artista va publicar a finals del 2020. És el seu primer disc en directe i també el seu primer recopilatori de "grans èxits".

   
Festivals

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Festival

ADREÇA

C- Km90, C-13, 25630 Talarn, Lleida
25630 - Talarn

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX