3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Xarim Aresté + Ilegales + Virginie DJ SET · Talarn Music Experience
Xarim Aresté + Ilegales + Virginie DJ SET · Talarn Music Experience
Xarim Aresté + Ilegales + Virginie DJ SET · Talarn Music Experience

Xarim Aresté + Ilegales + Virginie DJ SET · Talarn Music Experience

  • Dissabte 15 de juiol
  • Lo Quiosc - Talarn
29€
-25%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

21:00 - XARIM ARESTÉ - "Ses Entranyes"Xarim Aresté continua fidel als principis del rock, de fet, és una de les figures més consistents del gènere a Catalunya. Xarim dona temps a la vida, primordialment la sent, tot i que també la pensa, i ¿Ses entranyes" (RGB Suports, 2022) n'és el resultat. Un disc fràgil, humà, reposat, de sabor clàssic, cosit amb sentiment. Pel que fa al seu eclèctic disc, Aresté diu que no sent que encaixi en cap moviment i, així, opina que l'àlbum ¿Ses entranyes" és "massa jazz per ser pop, massa rock per ser jazz i massa pop per ser blues", la qual cosa fa extensiu al seu repertori, ja que considera que "no hi ha gaire diferència entre una cançó que vaig fer fa uns anys i la que vaig fer abans-d'ahir".

¿Ses entranyes" ja s'augura un dels millors discs de l'any.

22:30 - ILEGALES - Gira " La Lucha por la Vida"
El febrer de 2022 es va publicar ¿La lucha por la vida", el darrer disc d' Ilegales coincidint amb el 40° Aniversari d'un dels grups més emblemàtics del rock cantat en castellà. La gira de presentació oferirà una posada en escena espectacular per a rememorar els clàssics més sonats del seu extens repertori, al costat de les noves cançons. Els temes clàssics, convertits gairebé en himnes per fans, reflecteixen la personalitat irresistible de Jorge Ilegal i la seva música, davant les quals ningú queda indiferent.

El directe d'Ilegales és considerat, des que aparegués el grup en 1982, com un dels més espectaculars d'Espanya. Els músics encadenen amb energia i perfecció un repertori en què cada tema és memorable, la qual cosa ha fet que Il·legals siguin una de les bandes més taquilleres de la nostra escena; d'aquí ve que en molts dels seus concerts s'esgotin les entrades molts dies abans de cada actuació.

00:00 - VIRGINIE - Dj Set
DJ amb una gran flexibilitat en gèneres i un ampli coneixement sonor i tècnica privilegiada. La seva selecció musical ha captivat al públic dels festivals més importants: Cruïlla Fest, SoundEat, Brunch in the City, DGTL, Sónar i Primavera Sound 2019 on es va presentar amb un projecte ¿Shakti Alliance" al costat de la Dj sevillana T. Modet. A més de la seva activitat com a DJ és curadora dels programes de ràdio: Table For Two en Radi d59b (Belgrad) i VibeDelicious en Radi C/C (Barcelona) on obre portes als millors productors, djs i selectors musicals.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Festival

ADREÇA

C- Km90, C-13, 25630 Talarn, Lleida
25630 - Talarn

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX