3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Els Amics de les Arts + Caïm Riba + Víctor Ollé DJ SET · Talarn Music Experience
Els Amics de les Arts + Caïm Riba + Víctor Ollé DJ SET · Talarn Music Experience

Els Amics de les Arts + Caïm Riba + Víctor Ollé DJ SET · Talarn Music Experience

  • Divendres 14 de juliol
  • Lo Quiosc - Talarn
27€
-25%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

21:00 - CAÏM RIBA | Nou disc el 2023
L'any 2021, Caïm Riba va presentar "Llunes de Plutó" (RGB Suports, 2021), un disc alegre i ple de positivitat que ha estat concebut entre la gira Nararai i el confinament. Quan el va començar a compondre, s'encaminava a tenir un caràcter més intens i profund, però les necessitats del seu moment vital i la inesperada visita de la pandèmia global el van anar portant cap a un caràcter més fresc i despreocupat on es reforça el so més ric i electrònic que sempre l'ha acompanyat. "A la ciutat" n'és una bona mostra.

Caïm Riba està treballant amb les noves cançons del seu proper treball discogràfic que veurà la llum l'any vienet. Els nous directes seran en format trio (guitarra, baix i bateria). Estigueu alerta perquè ben aviat podreu descobrir com sonen els nous temes! 

22:30 - ELS AMICS DE LES ARTS | Nou disc el 2023
Per fi tornen Els Amics de les Arts en concert després d'una temporada en silenci on han estat preparant nou disc i treballant amb projectes musicals diversos. El retorn als escenaris d'un dels grups més estimats de Catalunya, únics per la seva connexió amb l'audiència i referents musicals d'un públic ampli i intergeneracional. Joan Enric Barceló, Ferran Piqué i Daniel Alegret han preparat un repertori de grans èxits de la banda pel seu concert. 

Una oportunitat única per escoltar en directe, a més, les cançons del seu nou disc, que preveuen publicar a principis del 2023. Els pocs privilegiats que ja l'han pogut assaborir diuen que es tracta d'un treball "molt Amics" que els seguidors faran seu ràpidament. Sense cap dubte un dels llançaments més esperats de l'any; un gran concert dels polifacètics i carismàtics. 

Els Amics de les Arts, que es troben en un gran moment de la seva carrera, en la qual estan posicionats com un dels grups més sòlids de la música en català i més estimats pel públic. 

00:00 - VIKTOR OLLÉ | Dj Set
Nascut a Barcelona, les influències provinents del Rock, Soul, Funk, Electrònica i Brit Pop van anar modelant els seus gustos musicals sense etiquetar-se en cap d'ells. Conegut dins de l'escena alternativa pels seus 9 anys de dj resident a la Sala Apol·lo (2009-2018) dins de la proposta Crappy Tuesdays. Des de 2014 és Sound manager, programador i dj resident en Purobeachbcn dins de l'escena Deep House i l'Electrònica. Ha actuat en: Sala Apol·lo Primavera Sound 2019, Bime Live 2017, Vibes (Hong Kong), Lexington (London), Lido (Berlin), FHouse (Varsòvia), The Xarxa Lion (Marseille), Festival do Nord, Space Eivissa, Pikes (Eivissa), Pacha (Eivissa),Eivissa Rocks, Rock Nights Eivissa, Razzmatazz,L'Abarset 2012-2022 (And), Arenal Sound, Vuit i mig (Madrid), Sala REM (Múrcia),Marchica¿

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Festival

ADREÇA

C- Km90, C-13, 25630 Talarn, Lleida
25630 - Talarn

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX