3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Grec Festival de Barcelona 2023

Grec Festival de Barcelona 2023

  • Juny, juliol i agost
  • Diversos Espais (Consulteu la Programació) - Varis
Diversos
-20%
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS

DESCRIPCIÓ

PROMOCIÓ EXCLUSIVA PER SOCIS I SÒCIES DE PAGAMENT!

  • Entrades a 8,00 € encara disponibles per alguns espectacles.*
  • En finalitzar la venda d'entrades a 8,00 €. Descompte del 20% en espectacles seleccionats.*

En exhaurir-se ambdues promocions, s'indicarà posant a la proposta el preu de venda al públic de l'espectacle sense cap mena de descompte.

*LOCALITATS MOLT LIMITADES!

IMPORTANT!!!

En alguns casos, recomanem insistir en el procés de compra de les entrades a 8€ malgrat que en un primer moment l'eina no permeti procedir indicant que s'han superat el màxim d'usos de la promoció. Les entrades es van deslliurant en funció de les compres no finalitzades.

 

*****

El singular neix del plural

Com a les improvisacions de jazz, a tothom li cal, per poder anar construint el seu solo, escoltar amb atenció el ritme marcat pel conjunt. Aquesta imatge la descriu la filòsofa i escriptora Eulàlia Bosch, quan afirma que el singular neix del plural. Una observació que ens va com l'anell al dit per explicar el Grec d'enguany, que girarà entorn de la idea de col·lectivitat, de com la consciència de grup subratlla i enriqueix les qualitats individuals. El programa aposta per la creació de sinergies entre diverses disciplines escèniques amb una presència destacada del circ i de les agrupacions corals, de cors amb múltiples propostes on es barregen veus diferents. De fet, la paraula cor en català ja té alhora un significat plural i un de singular.

A diferència dels anys anteriors no parlarem de continents sinó de connexions creades en l'àmbit global, d'humanitat. Tindrem una àmplia programació internacional per parlar del món d'avui, d'un present que ens obliga a compartir una preocupació constant per la conservació de la natura, la veu de les dones, les conseqüències de les guerres, la importància de donar la paraula a les persones en risc d'exclusió o la presència creixent de la intel·ligència artificial. Tot i això, aquest serà un Grec alegre, visual, ple d'impactes, emocions i sorpreses, que sentireu de manera especial en el projecte que hem construït entorn d'espais singulars on el lloc marca fortament la proposta escènica.

Per tots aquests motius, enguany veurem espectacles d'artistes que, compromesos amb els seus projectes, assenyalen el futur creatiu de les arts escèniques. També és un festival pensat per estimular el teixit local amb moltes iniciatives a favor de la creació, sense perdre de vista que el futur l'hem d'imaginar, per força, col·lectivament. Perquè com deia Virgínia Woolf a la seva novel·la Les ones: "Patim terriblement en convertir-nos en individus separats".

Francesc Casadesús

Director GREC Festival de Barcelona

 

El singular neix del plural al Grec Festival de Barcelona

ESPECTACLES DEL GREC FESTIVAL (Espectacles del GREC ciutat al següent enllaç: https://www.tresc.cat/cat/g/grec23__3ctptmz/ )

                                

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Festival

ENTRADES

Compra les teves entrades a través del TRESC

ADREÇA

Diversos Espais
00000 - Varis

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Dates: Juny, juliol i agost

Punts de Venda: Compra les teves entrades a través del TRESC

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX