3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Mayte Martín Quartet · Grec Festival de Barcelona 2023

Mayte Martín Quartet · Grec Festival de Barcelona 2023

  • Teatre Grec - Barcelona
25€
-20%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

PROMOCIÓ:

  • Entrades a 8€ exhaurides!
  • Entrades al 20% de descompte per a la Comunitat TRESC a partir del 18 d'abril*

 

*Localitats molt limitades!

 
El nou projecte de l'artista, en format de quartet i amb sons de jazz, ens presenta un seguit de reinterpretacions de temes musicals de tots els temps que no passen mai de moda.

La versatilitat de la veu de Mayte Martín la submergeix de vegades en uns paisatges sonors que no tenen res a veure amb els registres als quals ens té més acostumats, i aquest fet ens permet veure i escoltar-la recreant una col·lecció de veritables èxits que formen, i formaran, part per sempre del llegat de la música universal. La veu de l'artista protagonitza un viatge emocional de retrobament amb unes cançons eternes que aquí s'alliberen i, en homenatge als qui les van compondre, s'omplen de vida, de matisos i de color.

Són cançons com ara Te recuerdo Amanda, Lucía, El breve espacio en que no está o Alfonsina y el mar, entre moltes altres, interpretades per l'artista barcelonina nascuda el 1965. És una d'aquelles creadores a qui no els cal treure un disc cada dos anys per sobreviure, ni per conservar un lloc en l'actualitat o en la memòria del públic. Cantaora de prestigi en el panorama actual del flamenc, té l'aval del reconeixement dels crítics, l'aquiescència col·lectiva de l'afició i un bon grapat de premis que van des de la Lámpara Minera del Concurso Nacional del Cante de las Minas del 1987 fins a la Medalla de Oro al Mérito de las Bellas Artes del Ministerio de Cultura y Deportes, passant per un premi Ciutat de Barcelona, rebut el 1997.

Nova trobada, doncs, amb una artista que ja vam veure a Montjuïc durant el Grec 2003 (amb la bailaora Belén Maya), però que va actuar per primera vegada al Grec Festival l'any 1994. L'última ocasió va ser l'any 2020, quan va tornar al Teatre Grec amb l'espectacle Déjà vu.

FITXA ARTÍSTICA

Una producció de: Mayte Martín. Direcció musical: Mayte Martín. Arranjaments: Nelsa Baró. Interpretació: Mayte Martín (veu), Nelsa Baró (piano), Guillermo Prats (contrabaix), Vicens Soler (bateria). 

 

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Blues/Soul/Gospel

ENTRADES

Compra les teves entrades a través del TRESC

ADREÇA

Pg Santa Madrona 36
08038 - Barcelona

Teatre Grec
Pg Santa Madrona 36 , 08038 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX