3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Estrella Morente · Festival Portalblau

Estrella Morente · Festival Portalblau

  • Mar d'En Manassa - L'Escala
25€
30%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Estrella Morente presentarà un espectacle únic al Festival Portalblau a l'espectacular escenari de Mar d'en Manassa, acompanyada per dos guitarristes, un percussionista i un cor de 'palmeros'. L'artista farà un recorregut per les seves peces i temes preferits en una trobada íntima amb la seva personalitat colpidora.

Estrella Morente és un fenòmen insòlit. Criada en una nissaga d'artitstes flamencs -és filla del cantaor Enrique Morente i de la ballarina Aurora Carbonell, neboda d'Antonio Carbonell i José Carbonell, cantaor i guitarrista respectivament, i néta del guitarrista Montoyita-, el primer que impressiona és la seva actitud, una elegància innata, un sofisticació nova, una aparent seguretat que no està feta d'arrogància sinó de valor, de noblesa. Però després comença a cantar i el públic entra en una dimensió desconeguda.

Cada vegada que l'artista puja a un escenari a cantar, el converteix en un teatre i en un plaça, en un tablao, en una pel·lícula, en una performance al temps antiga i futurista. Estrella és una instrumentista que fa servir la seva veu com els grans del jazz, com el més noble, primitiu i essencial dels instruments.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Flamenc

ADREÇA

Ronda de la Mar d'en Manassa
17130 - L'Escala

Mar d'En Manassa
Ronda de la Mar d'en Manassa , 17130 L'Escala

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX