3/5
Sense recomanacions Interessa a  
#VisàVisTR3SC amb Clara Peya i el celler Sangenís i Vaqué

#VisàVisTR3SC amb Clara Peya i el celler Sangenís i Vaqué

  • Museu Europeu d'Art Modern - Barcelona
Exclusiu
7€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

La cantant i compositora CLARA PEYA és considerada una de les creadores més originals i úniques que han aparegut en els darrers temps en l'escena musical del país.

Graduada en piano clàssic a l'ESMUC (2007), va cursar estudis superiors de jazz i modern al Taller de Músics de Barcelona. Va estudiar durant més de 12 anys amb el professor Leonid Sintsev, amb qui va seguir la seva formació al Conservatori Rimsky Korsakov de Sant Petersburg (Rússia).

Ja ha presentat set discs sota el seu nom: Declaracions (2009), +Declaracions (2010), Tot aquest silenci (2011), Tot aquest soroll (2013), esPIral (2014), Mímulus (2015) i Oceanes (2017), on han col·laborat músics com Sílvia Perez Cruz, Judit Neddermann, Toni Pagès, Vic Moliner, Alessio Arena, Ferran Savall, Aleix Tobias, Adrià Plana, Dídac Fernández o Pau Figueres, entre d'altres.

És cofundadora de la companyia de teatre-dansa i música en directe Les Impuxibles, i ha composat diverses músiques per espectacles de teatre i dansa com Garbuix Circ d'hivern, de Nou Barris (2015); Mares i Filles, de David Pintó (2015); 4Carmen Òpera de butxaca (Peralada 2015); Rudo, de Manolo Alcántara (Grec 2014); Clownic, del Tricicle (2013); o Best of you, de La Intrusa Danza (2013), amb qui ha fet gira per Sud-Amèrica.

En aquest Vis à Vis, conversarem amb aquest gran talent de dona sobre cultura i molt més, juntament amb 3 vins DOQ Priorat del celler familiar SANGENÍS I VAQUÉ i embotits de la Cooperativa Plana de Vic.

Patrocina: DOQ Priorat i Ibercaja
Col·labora: MEAM i Cooperativa Plana de Vic

ENTRADES RELACIONADES AL MAGAZINE

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ADREÇA

C/ Barra de Ferro, 5
08003 - Barcelona

Museu Europeu d'Art Modern
C/ Barra de Ferro, 5, 08003 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La proposta inclou:
Col·loqui + Tast guiat de 3 vins + Embotits de la Cooperativa Plana de Vic

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX