fb
Sempre teu, Òscar

Sempre teu, Òscar

La Seca - Espai Brossa - Barcelona Ciutat
 
 
149 visites
  • Disponible per a socis:
  • PREMIUM
De jove Òscar Wilde va defensar amb entusiasme el concepte esteticista de l'art per l'art; al final de la seva vida l'art va ser la justificació de la seva existència, i la seva existència va ser la seva obra mestre.

Amb Sempre teu, Òscar volem acostar a l'espectador a aquesta darrera etapa del genial autor amb extractes de la seva epístola ¿De Profundis", dirigida al seu amic i amant i també amb un dels més contundents al·legats en contra de la pena de mort sorgit de la ploma del poeta irlandès amb La Balada de la presó de Reading, sense renunciar al Wilde d'abans de la presó amb fragments del El retrat de Dorian Gray i de La importància de ser Frank. Tot plegat enllaçat amb anècdotes i situacions extraordinàries de la seva vida.

RECOMANACIONS
GLÒRIA
GLÒRIA
16 de de gener del 2017 a les 13:29h
Sempre teu, Òscar

El text en forma de monòleg està molt ben construït, ressegueixes la vida i l'obra de l'escriptor. En Sergi Mateu està esplèndid. Ens fa riure de gust quan ens explica La importància de ser Frank. Però quan explica El retrat de Dorian Gray o recita La balada de la presó de Reding, commou sincerament. És una visió de Wilde molt completa, val molt la pena!