fb

Visita guiada a l'exposició Picasso Romànic + Dinar al Restaurant Òleum

Museu Nacional d'Art de Catalunya - Barcelona
 
 
321 visites
  • Per a socis:
  • FREE
  • BÀSIC
  • PREMIUM

La visita guiada:
Pablo Picasso
va visitar el Museu el setembre de 1934, poc abans de ser inaugurat oficialment amb el nom de Museu d'Art de Catalunya, i va quedar captivat per la col·lecció d'art romànic.
  L'exposició ens descobreix la fascinació que Picasso sentia per l'art romànic, pel seu llenguatge ple de signes i símbols, tan senzill i potent alhora. A través d'una quarantena d'obres del Musée national Picasso-Paris, de diferents moments de la seva carrera artística, us proposem seguir el rastre del romànic en l'obra de Picasso i, alhora, redescobrir la col·lecció ¿única al món pel seu conjunt de pintures murals¿ a través de la mirada d'un dels artistes més importants del segle xx.

La gastronomia: Menú romànic
Fina Puigdevall, del restaurant Les Cols a Olot, amb dues estrelles Michelin, ha creat aquest menú inspirat en la col·lecció del Museu. Ella el descriu com "una evocació a aquest moviment artístic, a la simplicitat de les seves formes, a la intensitat del seus colors, amb una aura d'espiritualitat"

CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

Entrades limitades

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Dates: Diumenges 12 i 19 de febrer

Horari: A les 12h visita i a les 13:45h dinar

Horari Taquilles:
De dimarts a dissabte: 10 a 19 h. Diumenges i festius: 10 a 14.30 h. Dilluns no festius, tancat.

Punts de Venda:
Compra les teves entrades a través del web del TR3SC

RECOMANACIONS
Josep Lluis
Josep Lluis
19 de de febrer del 2017 a les 00:30h
Visita excelent, dinar bo però menú justet

La visita guiada molt bé, la guia magnífica, molt didàctica. El dinar molt bo el que vàrem menjar però justet pel que fa el número de plats, només dos plat i postre, trobo que per un menú d'aquest tipus i preu hi hauria d'haver una degustació de més plats (com així es en el menú normal del restaurant). A més, trobo que quan es fa una activitat que inclou dinar o sopar, s'hauria d'indicar SEMPRE quin serà el menú, per saber que et trobaràs i que t'estan donant el que toca.

Miquel Angel
Miquel Angel
13 de de febrer del 2017 a les 13:16h
MILLORABLE

La guia molt bé, explicacions molt entenedores amb bones aportacions personals. Hauria estat be tenir auriculars ja que el grup era molt gran i costava una mica seguir les explicacions. El dinar menys del que esperàvem, el servei molt bé.