fb

Federico García

Teatre Romea - Barcelona
 
 
361 visites
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM
En el 80è aniversari de la mort del poeta, Pep Tosar s'apropa al món interior de Federico García Lorca en un viatge sorprenent i formidable pels paisatges de Castella i Andalusia. Una biografia sonora i visual. Una guia per entendre millor al poeta que va cantar a la vida i a la mort amb la mateixa intensitat.

El muntatge recorre els episodis vitals més destacats de la vida del poeta i els confereix la seva pròpia banda sonora. Alhora, estableix connexions entre els fragments biogràfics i les obres que Lorca va escriure durant aquells períodes.

CONDICIONS

Entrades amb un 50% de dte: funcions del 26 d'abril a l'1 de maig

Resta de funcions: 20% de dte

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Presentació: Exclusiu

Horari Taquilles:
De dimarts a diumenge, de 16.30 h. fins 1 h. abans de començar la funció.

RECOMANACIONS
Margarida
Margarida
26 de d'abril del 2017 a les 13:13h
Federico García
Federico García. Hem va agradar molt i vaig sortir emocionada pel final que ja sabem però per les ovacions del públic tots drets i molts bravos que va fer que sortissin a saludar quatre vegades. La posada en escena preciosa, delicada i amb les entrevistes tot va quedar rodó. La que feia més gràcia era la seva neboda.....El filmat dels paisatges des del tren i d'altres, molt ben escollits i pensats. Pep Tosar esplèndid. La noia que cantava molt bona i el ballarí d'una elegància que feia posar els pels de punta. La guitarra i el noi de la batetia un acompanyament molt bo tb. Els hi desitjo molt plena la sala cada dia!!!!!