fb

Gente Bien - El musical

Teatre Coliseum - Barcelona
 
 
1065 visites
  • Disponible per a socis:
  • FREE
  • BÀSIC
  • PREMIUM
La Cubana sempre ha cantat i ballat en tots els seus espectacles, o almenys ho han intentant... però ara es veuen obligats "per raons de pes" a fer un musical de debò! El perquè: ja ho veureu.

Per fer aquest musical, La Cubana utilitza com a excusa "Gente Bien", un sainet molt divertit escrit per Santiago Rusiñol el 1917. Han creat un viatge "especial" en el temps on els personatges de Rusiñol ens descobreixen que la necessitat d'aparentar no té mesura, ni època, ni data de caducitat.

La Cubana, Un musical? Sabran fer-ho? De moment els ha sortit una opereta molt divertida ... La resta està per veure ... ¿Sortiran d'aquesta? Qui sap? Però segur que bon teatre faran!!!

CONDICIONS

Venda d'entrades sense descompte

MÉS INFORMACIÓ
Intèrprets:
Direcció: Jordi Milán
Actors: Mercè Comes Mont Plans Jaume Baucis Toni Torres Meritxell Duró Núria Benet Alexandra Gonzàlez Babeth Ripoll Bernat Cot Montse Amat Oriol Burés Toni Sans Berta Adell Laia Piró i Jordi Milán.
Duració: 120 min
Idioma: Cataláà i castellà

Presentació: Exclusiu

Idioma: Català

RECOMANACIONS
Joan
Joan
27 de d'octubre del 2016 a les 14:07h
Amor i desamor

Molt bé de vestuari, escenografia i actuacions en general.

Mol decebedorel final, dona la sensació que no han pogut acabar el guió i s'han deixat el 1.980 i el 2017, periodes dels que esperava molt

raquel
raquel
21 de d'octubre del 2016 a les 00:26h
Muy divertida!

Fueron mis padres y comentan que se lo pasaron muy bien. Es una obra donde hacen, como siempre, participar mucho al público, con situaciones disparatadas pero con gran carga de crítica social. Muy recomendable, como todas las de la companía!!!

Noemí
Noemí
13 de d'octubre del 2016 a les 17:43h
Gente Bien

Ens va agradar el vestuari, la interpretació dels actors i actrius i el munt de detalls que sortien a l'obra, el que no ens va agradar gaire va ser totes les interrupcions de l"Armando" personatge que interpreta el director.

Vam trobar molt llarg el període 1917 i massa curts el altres períodes. El 1980 sobretot i el 2017 ...?

Isabel
Isabel
3 de d'octubre del 2016 a les 22:27h
Gente bien

Molt entretinguda i en la seva linea "La Cubana"