3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Pack Big Mama (total 4 cds)
Pack Big Mama (total 4 cds)
Pack Big Mama (total 4 cds)
Pack Big Mama (total 4 cds)
Pack Big Mama (total 4 cds)
CD

Pack Big Mama (total 4 cds)

  • Fins a exhaurir existències
REGAL CLUB
Per a
  • PREMIUM

DESCRIPCIÓ

-El Blues de l'Ombra blava (amb victor Uris)

El Blues de L¿Ombra Blava és plor entranyat pel dolor propi i aliè, és clam del clarivident que percep una tragèdia, és contemplar la misèria i el desesper dels més desvalguts de la societat i comprometre¿s a denunciar-ho, és cridar a la solidaritat procurant que la nostra ombra o projecció no sigui tan gris, és posar color a la vida dels altres i a la pròpia.

-Blues Rooted

Blues Rooted vol ser un disc caleidoscòpic on cada tema és un fragment de la realitat viscuda i sentida per la seva autora, Big Mama. El Blues n¿és el llenguatge, la música que toca l¿ésser i que hi fa niu, la veu que fraternitza, l¿arrel del poble afroamericà que enforca altres cultures, enriquint-se i engruixint-les, des d¿un creixement centenari. Blues Rooted convida a ser escoltat sense pressa, gaudint dels matisos cisellats pels músics-artistes que hi intervenen, tal qual.

-Stir the pot (amb Joan Pau Cumelles)

El disc en qüestió és un acte conscient de denúncia contra la violència, la manca de sentit humà, l¿oblit dels ideals, el "tot val" en una societat despersonalitzada. També és un disc de coneixement interior, endinsant-se en l¿individu per a trobar-hi tots els ingredients que el conformen.

-Tableau de Blues (amb Joan Pau Cumelles i Miguel Talavera)

És un disc en directe, enregistrat a La Cova del Drac de BCN on, amb el llenguatge del blues, el trio exterioritza els seus sentiments i les ganes de gaudir de l¿existència.

4 cds bàsics i esencials de la nostra veterana cantant de blues on es presenta la bellesa de la seva veu acompanyada sempre de grans músics.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

COMPARTEIX