COMPARTEIX

Màniga curta, sol radiant, cervesa fresca a la mà, amistats i bon ambient maridat amb la millor música en directe... un any més, l’estiu arriba carregat de festivals que nodriran l’agenda cultural arreu del territori. És per això que et detallem una sèrie de festivals que tindran lloc aquests mesos en els quals la calor serà un dels actors principals i que no et pots perdre si vols gaudir d’una experiència única!

 

Festival Alma

No hi ha tants festivals multitudinaris que se celebrin en plena ciutat de Barcelona. Per sort, existeix l’Alma · Festival Jardins de Pedralbes, que uneix la ciutat i la música. Enguany, l’edició que celebra els 10 anys d’aniversari, s’ha traslladat a l’emblemàtic Poble Espanyol. L’objectiu, a part de gaudir d’una proposta musical de primera, és ponderar el valor de les activitats a l’aire lliure i el valor del contacte amb la natura. Actualment, ja és tot un referent al continent. El festival amb més ànima aposta per la música com a eina transformadora.

Aquesta edició hi actuaran artistes com Fito Paéz, Chris ISaak, Bastille, LP, Guitarricadelafuente, Zahara, Gustavo Santaolalla i molts més... per ser de la família del TRESC, t’oferim un 10% de descompte exclusiu en tots els concerts de l’esdeveniment!

 

Sónar

Del 15 al 17 de juny, s’aturarà el món a la capital catalana per acollir un dels festivals més multitudinaris i contrastats del món: Sónar. L’esdeveniment de música electrònica que la passada edició va aplegar a més de 122.000 assistents. Una xifra que molt probablement serà superada enguany, ja que celebra el 30è aniversari!

Poc cal dir que no se sàpiga d’aquest esdeveniment musical que uneix tecnologia, avantguarda i música. El que sí que t’interessa saber és que, per ser abonat del TRESC, tens a la teva disposició un 30% exclusiu per tal que celebris com cal aquest aniversari. 

 

Festival Nits de Barcelona

I entre tanta varietat, també hi havia d’haver un debut. I què millor que fer-ho en el context estival, l’estació on quasi tot té cabuda, sobretot, si la proposta té a veure amb la sensació de llibertat. L’esdeveniment comptarà amb més de 30 concerts, tant d’artistes nacionals com d’internacionals com Sebastián Yatra, Natalia Lafourcade, Antonio Orozco, Tom Odell, David Bisbal, Sara Roy, Taburete, Els Amics de les Arts, Diego el Cigala i molts més. I el millor de tot, és que novament podràs gaudir-lo per ser del TRESC!

 

Canet Rock

I ara sí, abandonem la ciutat comtal per endinsar-nos en un altre esdeveniment musical realment conegut: el Canet Rock, situat a la comarca del Maresme. Si per alguna cosa es caracteritza el festival situat a Canet de Mar és pel seu cartell i per la seva brevetat: 12 hores de música i festa en les quals no podràs parpellejar si no et vols perdre les novetats d’Els Amics de les Arts, Saty Homas, The Tyets, Buhos, Suu o Joan Dausà, entre molts altres.

Ja saps, l’1 de juliol, no t’oblidis d’inaugurar el mes sense gaudir dels teus músics preferits en rigorós directe i en un ambient molt distès i proper. Per novena vegada, els assistents podran veure sortir el sol, mentre frueixen dels millors concerts.

 

Festival Grec

El late motiv d’aquest Grec 2023 és clar i necessita poques explicacions: ”el singular neix del plural”. I és que aquest any es pretén ponderar el valor del fet col·lectiu, ja que les millors propostes neixen del fet col·lectiu, coral i comunitari. En paraules del director, Cesc Casadesús, “hem construït el festival per estar junts, per enamorar-nos i meravellar-nos; un Grec alegre, visual i impactant”. De manera breu, resumeix perfectament l’essència d’allò que ens trobarem a partir d’aquest mes de juny. I és que no hi ha un festival que representi millor el que és i suposa l’experiència teatral com el Grec, que any rere any fa esforços per reinventar-se i sorprendre el seu públic. Si t’afanyes, encara podràs arreplegar alguna proposta a 8€, què suposa una rebaixa totalment exclusiva, només per formar part del TRESC.

 

Cap Roig

Un any més, del 14 al 19 d’agost, Calella de Palafrugell serà el paisatge amfitrió del Festival Cap Roig, on els noms propis més rellevants del panorama musical nacional i internacional hi fan acte de presència en un paratge impressionant davant del mar, incrustat en un jardí botànic de més de 20 hectàrees i envoltat pel castell de Cap Roig. No hi ha un millor escenari per gaudir de la música a les nits d’estiu. Una experiència única que tindrà com a denominador comú un cartell elèctric i equilibrat amb els artistes més destacats de cada gènere musical. Vanesa Martín i Manuel Carrasco són alguns dels artistes que han escollit Girona com a indret ideal per presentar les seves novetats musicals. Aconsegueix el teu 10% de descompte, aquí!

 

Cabró Rock

El 16 i 17 de juny tindrà lloc a Vic la tercera edició del festival musical ‘Cabró Rock’. Un certamen sorgit en plena pandèmia i que la temporada de debut ja va aconseguir un èxit sense precedents, congregant més de 7.500 persones. Una festivitat que va creixent any rere any. Enguany seran dos dies de concerts i un cartell superior a l’anterior, amb infinitat d’artistes de l’escena catalana: Antonia Font, Els Amics de les Arts, The Tyets, Sara Roy, Buhos; Joan Dausà; Stay Homas, Zoo i molts més. Com es pot comprovar, es tracta d’una programació molt semblant a la del Canet Rock. I tot això, amb un 20% de descompte.

 

I tampoc t’oblidis d’altres Festivals estiuencs com el Suite Festival, el Portalblau, Sons Solers, Mas i Mas, Acampadajove, Talarn Music Experience, Sons del món, Nits de Tramuntana o Ítaca... t’hi esperem!

 


per  Gabriel Vázquez

ÚLTIMS ARTICLES