COMPARTEIX

article
7 D’ABRIL DEL 2019 per TRESC

No te n'has adonat i ja som a abril! Ja han passat els mesos de més fred i, per fi, els primers rajos de sol càlids inunden carrers i places. L'abril porta color, natura, vida, emoció, vacances, alegria i al·lèrgia al pol·len. Esperem que, com diu la dita, també porti alguna pluja, que aquests dies és ben necessària! El que sí que podem garantir-te és que, enguany, l'abril ve carregat d'activitats literàries que et tindran ben ocupat. Els contacontes, les rutes literàries i, per descomptat, la festa del llibre del TR3SC entre moltes d'altres! Què més et podem dir? Llegeix aquest article i assabenta't de tot el món literari que t'espera aquest mes! A falta de pluges...a l'abril, llibres mil!

 

11 d’abril: Festa del Llibre de Sant Jordi a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm

11 d’abril: Festa del Llibre de Sant Jordi a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm

Ep! No t'adormis, que cada dia és més a prop la Festa del Llibre de Sant Jordi del TR3SC! Vine a l'antiga Fàbrica d'Estrella Damm a viure un Sant Jordi ben diferent: sense cues, sense aglomeracions, envoltat de reconeguts escriptors del moment i amb els millors tastets i la cervesa de Catalunya per excel·lència! Al Club Català de Cultura celebrem el nostre 13è aniversari i volem que tu hi siguis! Què no t'ho expliquin!

13 d’abril a les 18.30h: Ruta Literària “Els àngels em miren” amb Marc Pastor

13 d’abril a les 18.30h: Ruta Literària “Els àngels em miren” amb Marc Pastor

Coneixes alguna millor manera d'empatitzar amb una obra que endinsar-t'hi personalment? A les rutes literàries et proposem l'oportunitat de viure en primera persona apassionants històries. Vine a la ruta literària "Els àngels em miren" i descobreix l'última novel·la de Marc Pastor, que transcorre en bona part al barri de Sant Andreu de Barcelona. Visita els llocs més emblemàtics del relat amb la millor companyia!

13 abril: Ruta Literària “Roses de sang a la penombra”

13 abril: Ruta Literària “Roses de sang a la penombra”

Potser ja n'estàs fart d'obres que et transportin cap a passats llunyans? Vols quelcom que et parli d'una realitat més propera, de quelcom que et toca de ben a prop? 'Roses de sang a la penombra' és una obra de Núria Ribalta ambientada al barri del Raval de Barcelona. La crisi social i econòmica del 2011 somou la vida de tres generacions amb el rerefons del drama de la Guerra Civil i la postguerra, la Primavera àrab a Tunísia i el Moviment del 15M. Recorre els carrers del Raval mentre escoltes la lectura dels fragments més connectats amb la ciutat. Una experiència única!

13 abril a les 12h: Contacontes “La perruqueria del senyor Carabassó” i xocolatada

13 abril a les 12h: Contacontes “La perruqueria del senyor Carabassó” i xocolatada

Els més petits de la casa també tenen un racó en aquest recull! Aquest abril tenim preparats els millors contacontes perquè ells també puguin gaudir de la literatura. La mania de criticar als seus clients del Senyor Carbassó a 'La perruqueria del senyor Carbassó' li porta greus problemes. Vine a aquesta activitat i descobreix els valors de la sinceritat i l'amistat. La millor excusa per a introduir als petits de la casa al fascinant món de la lectura!

24 abril a les 21h: Sopar literari amb Rafel Nadal

24 abril a les 21h: Sopar literari amb Rafel Nadal

I que millor que maridar una bona lectura, amb una gran conversa i un suculent àpat? Et convidem a un exclusiu sopar literari on podràs conversar amb Rafel Nadal sobre el seu últim llibre 'El fill de l'italià' entre molts altres temes. Vine a El Cafè de La Pedrera i gaudeix d'una proposta gastronòmica de tapes i vins única. Que aprofiti!


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES