3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Ruta literària "Els àngels em miren" amb Marc Pastor
Ruta literària "Els àngels em miren" amb Marc Pastor

Ruta literària "Els àngels em miren" amb Marc Pastor

  • Abacus Sant Andreu - Barcelona
GRATUÏT
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

DESCRIPCIÓ

Els àngels em miren, l'última novel·la de Marc Pastor, transcorre en bona part al barri de Sant Andreu de Barcelona. En aquesta ruta es visitaran els llocs més emblemàtics del relat amb la companyia de l'autor. 

Punt d'inici: Abacus de Sant Andreu (Carrer Gran de Sant Andreu, 54-56), a l'inici de la ruta l'autor signarà exemplars del seu llibre.

SINOPSI

Dues noies joves sense aparent connexió són localitzades mortes en el que sembla un assassinat ritual: capiculades, amb la llengua arrencada i amb idèntic tatuatge a l'esquena. Unes ales petites al clatell. Els Mossos d'Esquadra, exhaustos enmig d'una situació política convulsa, engegaran una complicada investigació. Els pocs sospitosos que aconsegueixen identificar són també víctimes d'unes ànsies de revenja que semblen no tenir aturador.

SOBRE L'AUTOR

Marc Pastor és criminòleg i escriptor. Va combatre els nazis a Montecristo i va traçar el perfil criminal de la Vampira de Barcelona a La mala dona distingida amb el premi de novel·la negra Crims de Tinta. Amb L'any de la plaga va alertar sobre una imminent invasió d'ultracossos (novel·la adaptada al cinema i estrenada al Festival de Sitges). A Bioko va encreuar la novel·la colonial amb els viatges en el temps i amb Farishta es va endinsar en un misteriós complex a la Polinèsia Francesa. Treballa a la policia científica dels Mossos d'Esquadra.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Llibres    Rutes literàries

ADREÇA

Carrer Gran de Sant Andreu, 54, 56
08030 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX