COMPARTEIX

La calor d’aquest dies és insuportable, sortir al carrer al mig dia és una bogeria, les nits d’aire calent i sense ventilador que no et deixen dormir i un llarg etcètera que fins i tot et fa pensar que l’estiu no és tan idíl·lic com t’havies imaginat durant tot l’any.... Però els vostres comentaris al web demostren que heu trobat la manera de seguir gaudint de l’estiu a la ciutat i aquesta última setmana us heu banyat en cultura i heu espremut al màxim les propostes culturals que Barcelona us ofereix i sembla ser que us ho heu passat d’allò més bé. 

Alguns de vosaltres heu assistit a la inauguració d’un dels festivals de música més emblemàtics de l'estiu a la ciutat, el Mas i Mas i el concert dels Lucky Chops, i pel que veiem, sembla que l'actuació de la brass band del moment no va decepcionar ningú:

Seguim amb la música! El productor nord-americà Mark Johnson ja el va descobrir fa més de 10 anys cantant pels carrers de Barcelona i ara l’heu pogut gaudir molts de vosaltres a la sala Jamboree. Clarence Bekker i la seva veu de referència mundial no va deixar indiferent a ningú. Comprova-ho tu mateix/a amb els comentaris: 

L’estiu també és un bon moment per aprofitar i descobrir espais de la ciutat que durant la resta de l’any, sigui per temps o perquè els passem per alt, no han atret la nostra atenció. L’Institut d’Estudis Catalans n’és un exemple, molts de vosaltres heu pogut descobrir l'encant de la Casa de Convalescència, al cor del Raval de Barcelona amb la visita especial TR3SC: 

Pel que fa al teatre, els amants d’aquest art sabreu que l’estiu és l’escenari d’un dels festivals de teatre més importants de Catalunya, el Grec. Però com tot, s’acaba. Deixem enrere la última setmana del festival i molts de vosaltres no heu deixat passar l’oportunitat de veure obres com 'La Resposta', fràgil i sentimental i amb una posada en escena única o 'Bodas de Sangre', el clàssic de Lorca:

Seguint en el territori del teatre no ens podem deixar una de les obres amb més èxit de la temporada, 'La importància de ser Frank', la història d’Oscar Wilde sobre un embolic amorós i secrets. Tot just ha acabat aquesta setmana, amb una puntuació que no dona lloc a dubtes: 4’8 sobre 5 amb més de 40 recomanacions! 

I de l’escenari, a les grans pantalles, preestenes i crispetes! Als cinemes Girona el socis del TR3SC heu pogut veure abans que ningú ‘Vacaciones con mamá’, una comèdia francesa molt recomanable per passar una bona estona.


El cinema a la fresca és una de les activitats culturals més originals i amb més demanda de Barcelona a l’estiu. Amb el TR3SC heu pogut gaudir de les propostes de la Sala Montjuïc al Castell de Montjuïc, amb films com el drama iranià ‘El viajante’, nominada a millor pel·lícula no anglesa al 2016: 

Els amants de la música electrònica també heu tingut una cita amb el nou festival MO_BA microfest. L’electrònica underground de l’escena internacional i nacional encapçalaven el cartell. La primera edició d'aquest micro festival amb una capacitat de només 1500 persones, al qual alguns de vosaltres vàreu poder assistir:

I de l’electrònica a les nits de blues al Museu Europeu d’Art Modern. Passar un divendres gaudint d’un concert de blues a un edifici renaixentista del segle XVIII és una manera diferent de  gaudir les tardes.

Alguns de vosaltres no heu pogut aguantar la calor de Barcelona i heu decidit desconnectar una mica de la ciutat. Com que ja ha començat la 13a edició del Mercat del Préssec d’Ordal, un bon pla pot ser tastar els vins del celler Albert i Noya i fer una ruta gastronòmica pel mercat amb la fruita de secà com a protagonista. Les entrades estan exhaurides i no ens estranya, mireu els comentaris: 

I per acabar el repàs de la setmana, una visita exclusiva del TR3SC al celler Ferre i Catasús. Situat a l’Alt Penedès alguns de vosaltres heu pogut celebrar l’estiu entre vins i caves al mateix temps que aprenieu sobre modernisme català


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES