Ruta de tapes del Mercat del Préssec d'Ordal
- 4 d'agost
- Albet i Noya - Sant Pau d'Ordal
- SOCI
- SOCI PLUS
DESCRIPCIÓ
Descobreix el celler Albet i Noya i marida els seus vins amb una ruta gastronòmica pels restaurants i el mercat del préssec de Sant Pau d'Ordal
Ja ha començat a Sant Pau la 13a edició del Mercat del Préssec d'Ordal, que reuneix, en un mateix espai, els diferents productors dels municipis de Subirats i Avinyonet del Penedès i proposa un complet programa d'activitats amb aquesta fruita de secà com a protagonista.
Com ja és habitual, i en col·laboració amb els restaurants de la vila, Albet i Noya organitza una nova edició de la Ruta de tapes pel Mercat del Préssec d'Ordal on es mariden els vins del celler amb diferents plats elaborats pels xefs de Sant Pau d'Ordal Pere Massana, del restaurant Cal Pere del Maset, i Santi Amigó, de Cal Xim.
Enguany, com a novetat, s'incorpora a l'activitat un tast de melmelades de préssec a càrrec de Les Filos, un projecte emprenedor d'una família de Subirats que van decidir elaborar confitures i almívars amb els presseguers que tenien a la seva finca com a alternativa a la simple recol·lecció.
L'entrada inclou:
- Visita al celler Albet i Noya
- Desplaçament a Sant Pau d'Ordal
- Descoberta del mercat i els famosos préssecs d'Ordal a la parada de Les Filos
- Tast a Cal Xim: Milfulls de préssec d'Ordal marinat i a la brasa amb fetge d'ànec a la brasa + Escumós Efecte Brut Reserva
- Tast a Cal Pere del Maset: "Gazpatxo" de préssec d'Ordal amb gelatina de viognier + Vi blanc 3 Macabeus 2016 / Melós ibèric estofat amb préssec + Vi negre La Milana 2014
INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT
DATA
Aquesta proposta ja no està disponible
CATEGORIES
ADREÇA
Can Vendrell de la Codina
08739 - Sant Pau d'Ordal
INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT
L'entrada inclou:
- Visita al celler Albet i Noya
- Desplaçament a Sant Pau d'Ordal
- Descoberta del mercat i els famosos préssecs d'Ordal a la parada de Les Filos
- Tast a Cal Xim: Milfulls de préssec d'Ordal marinat i a la brasa amb fetge d'ànec a la brasa + Escumós Efecte Brut Reserva
- Tast a Cal Pere del Maset: "Gazpatxo" de préssec d'Ordal amb gelatina de viognier + Vi blanc 3 Macabeus 2016 / Melós ibèric estofat amb préssec + Vi negre La Milana 2014
El celler es reserva el dret a cancel·lar l'activitat en cas que no arribi al mínim d'assistents necessari. En aquest cas, podríeu modificar la data ó bé se us retornaria l'import de l'entrada.
La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.
COMPARTEIX