3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Dinosaurios Park
Dinosaurios Park
Dinosaurios Park
Dinosaurios Park

Dinosaurios Park

  • Parc del Fòrum - Barcelona
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS

Reserva les teves
entrades a taquilla

Més informació

DESCRIPCIÓ

La plataforma marítima del Parc del Fòrum acull una de les exposicions itinerants de dinosaures d'Europa, amb més de 50 reproduccions de dinosaures a mida real que arriben fins als 12 metres d'alçada.

"Dinosaurios Park", permet fer un viatge al passat per conèixer com van viure aquests espectaculars éssers. Fa més de 65 milions d'anys que els dinosaures van desaparèixer del nostre planeta, però ara podem viure l'experiència d'endinsar-nos en el seu món amb "Dinosaurios Park". L'encarregat de rebre als visitants de l'exposició és un Braquiosaurus, un colossal cuellilargo de 12 metres d'alçada. Aquesta rèplica està ubicada en l'exterior de la carpa, sent visible des de les platges properes. El Braquiosaurus capta l'atenció de barcelonins i turistes, que no deixen de acostar-se per fotografiar-se amb el gegantesc dinosaure. La mostra compta amb més de 50 rèpliques a escala real: fòssils complets, reproduccions fixes i animatronics. Els animatronics són dinosaures robotitzats que compten amb l'última tecnologia per simular el moviment i so d'aquests éssers que van viure milions d'anys enrere.

L'exposició comença amb una sala introductòria, on es pot trobar informació sobre l'inici de la vida, l'evolució dels primers rèptils i com, a dia d'avui, sabem que els dinosaures van existir, a través de la paleontologia i les restes fòssils. En la següent fase, els visitants fan un viatge en el temps per entrar al món dels dinosaures, sales que recreen la vida d'aquests fantàstics éssers en el seu hàbitat natural. Podem trobar des d'un Hadrosaurus de 3 metres d'altura a un Tyranosaurus Rex de 8 metres, passant per un Sarcosuchus de més de 12 metres de llarg. En total més de 30 espècies, acompanyades de fitxes tècniques que permeten conèixer tot sobre cadascuna de elles: la seva alimentació, on van viure, característiques, etc. Encara que les rèpliques dels dinosaures són el principal atractiu, aquesta també compta amb tallers per als més petits que, a més de poder observar i aprendre tots els detalls sobre els dinosaures, podran dibuixar les seves dinosaures marcadors i viure l'experiència de ser paleontòleg per un dia fent una excavació per buscar fòssils, tot això complementat amb el visionat de documentals. "Dinosaurios Park" és un esdeveniment lúdic per a tots els públics, que té com a objectiu que els seus visitants aprenguin d'una forma divertida i entretinguda.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ENTRADES

Taquilles

ADREÇA

Rambla Prim
08019 - Barcelona

Parc del Fòrum
Rambla Prim , 08019 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

"Dinosaurios Park" estarà fins al 2 d'octubre instal·lada a la Plataforma Marítima del Parc del Fòrum, l'accés està situat a la platja de Llevant. L'horari és de dilluns a dijous de 16:00 a 21:00 hores, i divendres i dissabtes i festius de 12:00 a 21:00 hores.

Preu real: 6€ nens i 7€ adults
2x1 per a adults
20% de dte pels nens a partir de 2 anys
Nens menors de 2 anys: entrada gratuïta

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX