3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Cuba, cuéntamelo con música
Cuba, cuéntamelo con música
Cuba, cuéntamelo con música
Cuba, cuéntamelo con música
Cuba, cuéntamelo con música
Cuba, cuéntamelo con música

Cuba, cuéntamelo con música

  • Setba Zona d'Art - Barcelona
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

L'exposició "Cuba, cuéntamelo con música", és un retrat musical de Cuba que permet a l'espectador endinsar-se en la història de l'illa i entendre el seu poble. Segons Juan Miguel Morales López, autor de les fotografies de la mostra, "la imatge d'un músic ha de comunicar el seu món". L'exposició consta de 26 fotografies inèdites on apareixen alguns dels músics, cantants i compositors imprescindibles en la història de l'illa, com són Esther Borja, Silvio Rodríguez, Compay Segundo, Marta Valdés o Los Muñequitos de Matanzas.

Totes elles integren una amplia tasca de recerca i d'immersió en la vida cubana que Morales va començar el 2001 i que ha donat com a resultat un dels seus treballs més personals, "Cuba, cuéntamelo amb música", que ara es presenta per primera vegada davant del públic. L'amor per Cuba i per llatinoamèrica és el que ha portat a Morales a viatjar sovint a l'illa per xerrar, conèixer i fotografiar als músics dins del seu ambient.

Juan Miguel Morales López (Almería, 1967), fotògraf, és responsable de fotografía de las revistas musicales Enderrock i Folc, i autor de nombroses portades de discos de cantants com Lluís Llach, Maria del Mar Bonet, Carlos Cano, Franca Masu o Joan Isaac. Tanmateix, ha realitzat reportatges i exposicions sobre Bòsnia, Guatemala o la cultura andina. També ha editat llibres com "Retrats de cantants i musics" (Catalunya Rock, 1996), "Retratos de cantantes" (Centro Andaluz de la Fotografía, 2000) o "El Chile de Víctor Jara" (Lom Ediciones/Txalaparta, 2003).

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Museus i galeries    Altres

ENTRADES

Web del TR3SC

ADREÇA

P. Reial 10, 1r 2a
08002 - Barcelona

Setba Zona d'Art
P. Reial 10, 1r 2a, 08002 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Podeu reservar les vostres entrades fins divendres 4 de juny a les 14:00 h.
Màxim dues entrades per carnet

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX