COMPARTEIX

Com cada dissabte, el TRESC col·labora amb el programa 'Tot és Comèdia' de SER Catalunya amb Màxim Castillo. En aquesta ocasió, Pepe Zapata, director del TRESC, et porta una recomanació totalment literària!
 
Si teniu inquietuds literàries, escriviu habitualment, teniu la temptació de fer-ho o sou aficionats a la lectura teniu una cita el pròxim dijous 30 de març a les 17:30h a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm! Hem organitzat juntament amb el Màster de Creació Literària de la UPF-BSM una tarda literària de talent emergent que s'anomena LINK.
 
L'alma mater de tot plegat és l'escriptor, periodista, crític i activista cultural, Jorge Carrión, que codirigeix aquest màster amb Josep Maria Mico que conduirà una trobada entre autores, autors emergents i mons editorials que remarca la importància editorial que té la ciutat de Barcelona. El màster celebra el seu 15è aniversari de la seva creació i ens ha semblat una excusa perfecta per participar en aquesta festa literària que comptarà amb diversos diàlegs amb perfils tan destacats com la filòsofa Marina Garcés que serà entrevista per Jorge Carrión sobre el sentit profund de l'escriptura. L'escriptora Belén López Peiró i Laura Plomares (Agència Carmen Balcells) parlaran de l'escriptura emergent i de la seva emergent figura de l'agent literari. Ens presentaran també noves autores i autors com Paulina Flores, Carolina Brown, Joseph Zárate i Matías Candeira; tots ells en conversa amb José María Micó i Paco Robles
 
Tot plegat finalitzarà amb signatura de llibres, música en directe de la compositora Flor Braier i una bona cervesa!
 
El TRESC ja escalfa motors per Sant Jordi i aquest LINK és essencial per a tots els que tinguin inquietuds literàries. Ja sabeu... a fer LINK el dijous vinent!

 

 

 

Aconsegueix les teves invitacions i consulta tot el programa aquí.

 

 

per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES