COMPARTEIX

article
1 DE MARÇ DEL 2023 per Meritxell Enrich

El passat 23 de febrer vam celebrar al Barcelona Pipa Club el primer +QueMúsica de l’any, aquesta vegada dedicat al cantautor Ernest Crusats.

L’exlíder del grup musical ‘La iaia’ va presentar de manera distesa i propera el seu primer disc d’estudi de folk pop artesanal titulat ‘La Font Gelada’. Una vetllada única i especial en la qual vam aprofundir en el nou treball i el seu procés de creació a través de les preguntes encertades i divertides de l’entrevistador Albert Fernández i alguns dels socis i sòcies del TRESC.  

Ernest Crusats explica que està iniciant una nova etapa i debuta en solitari amb onze cançons íntimes i melancòliques que, tal com diu el títol, estaven gelades i d’alguna manera han començat a brotar.  Un disc senzill centrat en les lletres i la melodia, però amb una veu pròpia que pretén allunyar-se d’allò comercial. Un treball poètic i immers en un entorn natural que va aconseguir crear un ambient bucòlic i relaxat a la sala del Barcelona Pipa Club.

El músic de Vic, amb la guitarra a la mà, va oferir tres temes en acústic a un públic atent i submergit en la història que brindava cada cançó. ‘La nit’ va ser l’últim tema de la trobada, i també del disc, la qual Ernest Crusats va entregar als socis i sòcies agraint la còmode i agradable estona que s’havia creat.  

 

 

En definitiva, vam viure un +QueMúsica despreocupat, entranyable i pròxim que va encantar a tots els presents. Si no vas poder venir, et convidem a descobrir l’Ernest Crusats i el seu nou disc en solitari ‘La Font Gelada’ a aquesta playlist.

 

 

I si t’has quedat amb ganes de més, t’esperem a la pròxima edició del +QueMúsica, el dimarts 14 de març amb el grup indie-pop ROMBO! Un grup d’amigues lluminós i agredolç, de cançons curtes i vitaminades, que et farà vibrar amb el seu pop d’alta intensitat. No t'ho perdis i aconsegueix les teves invitacions aquí.

 


per  Meritxell Enrich

ÚLTIMS ARTICLES