3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Rombo · +QueMúsica

Rombo · +QueMúsica

  • BARCELONA PIPA CLUB - GRÀCIA - Barcelona
exclusiu
INVITACIONS
EXHAURIT
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Activitat oberta a socis i no socis del TRESC. Si encara no ets soci, fes click a "Reserva invitacions", fes-te subscriptor gratuït i descobreix tot el que t'oferim! T'esperem al +QueMúsica! 

Rombo és ún grup de pop lluminós i agredolç i també és un grup d'amigues format per la Clara, la Montse, la Núria i el Jordi. Canten perles de pop indie que, sota una aparença dolça, amaguen lletres enginyoses i harmonies que ressonen. Amb les seves cançons curtes i vitaminades, capturen, en la més pura essència, aquelles coses de la vida: l'amistat, les absències i l'amor. La banda va ne¿ixer accidentalment en un sopar l'estiu del 2012. De seguida van comenc¿ar a sortir les primeres canc¿ons, que van publicar al febrer del 2015 en un disc homo¿nim, produi¿t per David Rodri¿guez (La Estrella de David, La Bien Querida, Beef¿), que també ha estat el productor del grup al segon disc Clara Montse Núria. Ara presenten el seu tercer disc titulat Plaers i terrors del confort domèstic, una reflexió al voltant del desencís, que es publica la primavera del 2023, també produït per David Rodríguez i amb les mescles de Sergio Pérez.

 

T'esperem al Barcelona Pipa Club en un nou +QueMúsica, el cicle de trobades que dona l'oportunitat de conèixer de més a prop (i amb temes en acústic!) alguns dels artistes del moment i els seus últims treballs. L'objectiu? Acostar els músics al públic, i el públic als músics. Durant tot l'any anem anunciant aquestes vetllades que combinen l'entrevista amb els artistes i un petit tast en directe de la seva música. No us perdeu aquestes ocasions tan úniques!

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

ENTRADES

Activitat oberta a socis i no socis del TRESC.

ADREÇA

Carrer de Santa Eulàlia, 21
08012 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

RESERVA LES TEVES INVITACIONS A TRAVÉS DEL WEB DEL TRESC

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX

Registrant-te

Processant-lo