COMPARTEIX

Torna el Podcast del TRESC centrat en les activitats de l’Aula de Públics! Com ja deus saber – i si no, t’ho expliquem aquí – l’Aula de Públics del TRESC és l’espai que connecta creadors i públics a través d'un seguit de propostes d'activitats que aprofundeixen en la programació cultural catalana i en els temes que hi tracten i on trobaràs converses, col·loquis, entrevistes i tota mena d'activitats vinculades amb els protagonistes de l'actualitat cultural.
Després de les diverses activitats que hem fet (i les que vindran i no et pots perdre!), des del TRESC hem apostat pel format Podcast per tal que et puguis endur l'Aula de Públics allà on vulguis! Arts escèniques, cinema, literatura, música, gastronomia, patrimoni... seran els fils conductors dels diversos episodis on farem una radiografia del més destacat del panorama cultural Català a través d'entrevistes i xerrades que compartirem amb els grans referents del sector.
Ens trobaràs a Spotify, iVoox, Apple Podcasts i al web de l’Aula de Públics.

 

Episodi 1: Un spòiler del Festival Grec

 

En aquest primer episodi descobrim la programació de l'edició d'enguany del Festival Grec de Barcelona de la mà del seu director Francesc Casadesús. No et perdis aquesta repassada a les propostes més destacades que arriben a Barcelona aquest estiu!
 

per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES