COMPARTEIX

Ja hi som de ple. Qui ho anava a dir? Semblava que no arribaria mai! I mira, 3 mesets que han passat volant entre bones notícies i.... bé, hi ha hagut moments de tot! Però ara arriba la setmana santa amb l'abril i la primavera i hi ha mil coses que podem fer per treure l'ànima a passejar.

 

Si encara no has fet plans, ja vas tard! Però no has de patir, ja saps que als teus amics del TRESC sempre ens tindràs aquí per treure't les castanyes del foc i arreglar-te un dia penjat, una tarda tonta o una escapadeta d'última hora.

 

Només has de seguir llegint per descobrir plans per dies de confinament comarcal, per dies de restriccions més laxes o per dies de confinament total. Sigui el que sigui que ens presenti el futur, ho entomarem amb cultura!

 

 Joc de pistes per descobrir Barcelona amb el mòbil!

Joc de pistes per descobrir Barcelona amb el mòbil!

Tant si el teu pla és quedar-te a Barcelona com si aprofitaràs algun d'aquests dies per visitar la capital, tenim activitats super especials pensades per a tu. Pots redescobrir la ciutat comtal com mai ho havies fet i només necessitaràs el teu mòbil. És el joc de pistes de Barcelona i el pots fer amb tota la família!

 

 El Londres de Harry Potter

El Londres de Harry Potter

Ja ho sabem! També ens emprenya! Francesos i alemanys poden venir cap a les nostres terres sense cap restricció i tu no pots enlairar-te fora de les fronteres autonòmiques. T'oferim una petita vàlvula d'escapament. Connectat amb l'ordinador i descobreix el Londres de Harry Potter. Passeja per Covent Garden, Oxford Street i el Hyde Park, i encara millor, fes-ho sense mascareta!

 Celler Miquel Jané - Calçotades i Menú a la brasa, visita i degustació de vins al

Celler Miquel Jané - Calçotades i Menú a la brasa, visita i degustació de vins al

Ara, si tens oportunitat d'agafar el cotxe i marxar de la ciutat o la vila, un ocellet ens ha comentat que encara queda algun calçot, un parell de mitjanetes i els millors vins de la comarca esperant-te al Celler de Miquel Jané. Quina gana!

 

Activitats als Cellers Baronia del Montsant

Activitats als Cellers Baronia del Montsant

I parlant del millor maridatge entre vins, aventures i experiències els cellers de la Baronia de Montsant no tenen competidor. Les seves experiències enoturístiques t'esperen per a oferir-te l'oportunitat de respirar, de sentir i de viure amb tots els sentits. Una oportunitat única per oxigenar la ment!

 

 Cases singulars i espais exclusius

Cases singulars i espais exclusius

Fa tants mesos que sents dir a tanta gent que aquest confinament els ha servit per redescobrir la ciutat i nodrir-se de tants racons que no coneixien, que ja comences a preguntar-te si has estat desaprofitant tot aquest temps. No pateixis, això té fàcil solució. Ara tens l'oportunitat de conèixer les interioritats de les cases més especials de Barcelona en exclusiva. Edificis que obren les portes per primer cop i que amaguen històries per entendre la vida de la Barcelona antiga.

 

 

És que no acabaríem mai! Hi ha tantes activitats que pots fer durant aquest pont que et faltaran dies per fer-les totes... Les visites d'hiscat, el maridatge literari de LiteratTours o les desenes d'exposicions que estan tenint lloc als espais i museus de tot el territori! Ja no tens excusa, si no en tenies, a l'abril, ja tens plans mil!

 

per  Pol Segarra

ÚLTIMS ARTICLES