COMPARTEIX

Els carrers del municipi de Tàrrega, un any més, es tornen a transformar en un mercat cultural dedicat a l’intercanvi d’espectacles de teatre pels valors culturals dels ciutadans. Torna la Fira de Tàrrega amb una selecció d'espectacles de teatre, moviment i circ que vol seduir a tot tipus de públic i estimular els artistes que centren el seu treball creatiu a l'àmbit de les arts escèniques de carrer.

Aquest any el TR3SC vol recomanar-te 10 espectacles que tenen un denominador comú: hem creat un itinerari traçat per aquells espectacles que posen l'ull en la participació i interacció amb el públic.

 CALMA!

CALMA!

Guillem Albà dirigeix aquesta peça teatral humorística, poètica i optimista que mitjançant els llenguatges escènics com les titelles, les ombres, els gestos i la música qüestionarà el nostre dia a dia i el viatge vital que fem cadascú de nosaltres.

Dv. 6: 21h

Ds. 7: 20:30h

Dg. 8: 20h

Teatre Ateneu – Borges

  C’est pas là, c’est par là

C’est pas là, c’est par là

Galmae, sota la direcció de Juhyung Lee, proposen una vivència sensible de la col·lectivitat, una demostració de què és el ‘nosaltres’, una metàfora de la vida, bella i màgica que vol determinar quin és el nostre lloc dins un grup. Una experiència visual única per recordar.

Dj. 5: 23h

Dv. 6: 22h

Ds. 7: 21h

St. Eloi – Pla del dipòsit (Gratuït)

 La Festa · Mambo Project

La Festa · Mambo Project

El col·lectiu artístic audiovisual i multidisciplinari Mambo Project, sota la direcció de Nina Solà, ha organitzat ‘La Festa’, un espectacle de música electrònica amb molt de ritme que explora la connexió entre el techno i tots els estats propis de l’enamorament fins l’eufòria absoluta.

Dv. 06: 22h (Cat)

Ds. 07: 20h (Cast), 23:00 (Cast)

Dg. 08: 20:30 (Cat)

Cal Trepat

 La llista

La llista

El director Quim Bigas organitza un treball contextual i escènic on es recita una llista de petites i grans coses amb les que compartim una enumeració de paraules i de moviments que ens remeten a l’espai personal i a l’espai social.

Dv. 6: 18:30h (Eng)

Ds. 7: 10:30h (Cast), 18:30 (Cast)

Dg. 8: 18h (Cat)

La Figuerosa

 Livalone

Livalone

Francesc Cuéllar i Alejandro Curiel dirigeixen un col·lectiu escènic per relatar en primera persona les adversitats que un jove ha d’afrontar per tractar d’independitzar-se abans dels trenta. Un repàs minuciós i sarcàstic dels usos, costums, drets i necessitats de la societat contemporània.

Dv. 6: 19h

Ds. 7: 13h, 17h

Dg. 8: 12:30h

Cal Trepat

 Mission Roosevelt

Mission Roosevelt

Tony Clifton Circus ha preparat un projecte participatiu que tracta de creuar un espai urbà seguint un recorregut amb cadira de rodes. Aquesta performance reivindicativa farà que el públic, acomodat en una cadira de rodes, es transformi en una alegre màquina de guerra.

Dv. 6, ds. 7 i dg. 8: 10h, 17h

Tàrrega

 Paparazzi

Paparazzi

L’equip creatiu del dramaturg Sergio Gilabert s’ha inspirat amb la retransmissió radiofònica 'La guerra dels mons' de HG Wells per fer interactuar el públic com a oient implicat en les accions que tindran lloc en els diversos espais del recorregut urbà.

Dv. 6, ds. 7 i dg. 8: 12h, 19h

Pl. del Carme (gratuït)

 Paseo urbano

Paseo urbano

Itsaso Iribarren i Germán de la Riva han planejat una passejada en la qual es proveirà els participants d’uns auriculars inalàmbrics on podran escoltar diferents àudios i ambients sonors. Una experiència híbrida entre la visita guiada i la dansa, entre la poesia i l'urbanisme, entre l'art i el turisme.

Dv. 6: 11h, 19h

Ds. 7: 11h, 19h

Dg. 8: 11h, 18:30h

St. Eloi

Pig

Pig

El director artístic de Kaleider, Seth Honnor, ha dissenyat un gran porc transparent amb una pantalla de leds al seu interior que anuncia: "Aquest és un fons comunitari. Si voleu, podeu contribuir-hi i, quan hàgiu acordat com gastar-lo, podeu obrir-me i gastar-lo".

Permanent

Tàrrega (Gratuït)

 Posse

Posse

Els Sound de Secà, dirigits per Genís Farran i Robert Canela, porten al carrer una peça que farà participar a tots els que sentin aquella atmosfera compartida sota el ritme de la percussió, música entesa com a símbol de ritual i celebració però duta a terme en una època cada cop més individualista.

Dv. 6, ds. 7 i dg. 8: 13h, 18:30h

Pl. del Carme (Gratuït)

Si tens ganes de saber-ne més sobre com els espectacles treballen la participació del públic, hem creat una trobada amb 2 artistes

Esperem que aquest itinerari et sigui de gran ajuda a l'hora de triar de quins espectacles veuràs a Fira Tàrrega. Descobreix la resta d’espectacles que vestiran els carrers de Tàrrega i gaudeix del valor cultural que ofereix el teatre de carrer! Del 5 al 8 de setembre, tothom cap a Tàrrega!


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES