3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Mission Roosvelt · Tony Clifton Circus - Fira Tàrrega

Mission Roosvelt · Tony Clifton Circus - Fira Tàrrega

  • Diversos Espais Tàrrega - Tàrrega
12€
20%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

D'entrada, feu-vos a la idea que vosaltres no sou públic i això no és un espectacle. Es tracta d'una experiència o, millor, d'un experiment. Podeu ser, al mateix temps, actors, conillets d'índies i beneficiaris únics. Es tracta de creuar un espai urbà, de fer un recorregut i deixar rastre al vostre pas. Compartir el gust d'allò prohibit, utilitzar un objecte tabú. La cadira de rodes és l'eina i l'objecte d'aquesta proposta, la metàfora del desavantatge que us permetrà conquerir la ciutat. Una experiència participativa, una performance reivindicativa en què el públic, acomodat en una cadira de rodes, es transforma en una alegre màquina de guerra. Una intervenció deambulatòria per a 20 còmplices i una ciutat espectadora. Mission Roosevelt envaeix la ciutat!

ADVERTIMENT: En comprar l'entrada la companyia us sol·licitarà el número de mòbil per contactar-vos via SMS en relació al desenvolupament i a la ubicació de l'espectacle.

FITXA TÈCNICA

Durada120 min.
IdiomaCastellà
Intèrprets:Tony Clifton Circus

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

IDIOMA

Castellà

CATEGORIES

Arts Escèniques    Nous formats

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

ADVERTIMENT: En comprar l'entrada la companyia us sol·licitarà el número de mòbil per contactar-vos via SMS en relació al desenvolupament i a la ubicació de l'espectacle

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX