fb

COMPARTEIX

Playlist
2 D'OCTUBRE per Club TR3SC

Et sents desconnectat de l'actualitat musical? Tu que eres el rei de la pista, que no et perdies cap concert i et sabies tots els èxits del moment, sents que ja no estàs al dia? No et preocupis! Aquí tens la solució!
L'Associació de Productors i Editors Fonogràfics Catalans (APECAT) presenta el seu rànquing mensual d'èxits que més sonen a les emissores catalanes perquè tornis a anar a l'última! En aquest article te'ls presentem.
En aquesta tasca per remarcar i visibilitzar la feina d'artistes i productors catalans, l'APECAT presenta dues llistes d'Spotify mensuals. Una amb el top 30 d'èxits en català; l'altre amb el top 30 d'èxits de producció catalana.
Aquests són els temes que més han sonat aquest mes. Canta, balla i gaudeix al ritme de la millor música en la nostra llengua!

 

TOP 30 èxits en català

Ja has escoltat 'La Gran Eufòria' de Joan Dausà? Ara és el moment! A més, la llista també l'encapçalen temes de l'últim disc de Búhos, 'Volcans', o els singles més escoltats de 'Tots els meus principis', d'Els Catarres, un àlbum també publicat aquest any. 

 

 

TOP 30 èxits de producció catalana

Als Búhos, Els Catarres i Joan Dausà, se'ls ha de sumar la nova cançó de Nil Moliner, 'Sale el Sol' o el 'Collide' d'Albert Neve, Abel Ramos i Rhea Raj que s'està colant a totes les llistes de reproducció de música electrònica internacional. Dona-li al play!

 

 


per  Club TR3SC

ÚLTIMS ARTICLES