COMPARTEIX

Playlist
2 DE NOVEMBRE DEL 2018 per TRESC

Et sents desconnectat de l'actualitat musical? Tu que eres el rei de la pista, que no et perdies cap concert i et sabies tots els èxits del moment, sents que ja no estàs al dia? No et preocupis! Aquí tens la solució!
L'Associació de Productors i Editors Fonogràfics Catalans (APECAT) presenta el seu rànquing mensual d'èxits que més sonen a les emissores catalanes perquè tornis a anar a l'última! En aquest article te'ls presentem.
En aquesta tasca per remarcar i visibilitzar la feina d'artistes i productors catalans, l'APECAT presenta dues llistes d'Spotify mensuals. Una amb el top 30 d'èxits en català; l'altre amb el top 30 d'èxits de producció catalana.


Aquests són els temes que més han sonat aquest mes. Canta, balla i gaudeix al ritme de la millor música en la nostra llengua!

 

TOP 30 èxits en català

'Perfectes', una cançó que pertany a l'àlbum publicat aquest any per Els Catarres, 'Tots els meus principis', s'ha colat com la cançó catalana més escoltada del mes d'octubre. Al més alt de la llista també hi figuren els temes 'Caminem Lluny' i 'Tu Fas' de Doctor Prats, o 'La Gran Eufòria' de Joan Dausà. Ja els has escoltat?

 

 

TOP 30 èxits de producció catalana

A banda de les cançons d'Els Catarres, Doctor Prats i Joan Dausà, se'ls ha de sumar 'La Roda', el nou single que acaba de treure del forn Ninus, 'Eyes Speak' d'Albert González i amb col·laboració de Lastep i Jex, un single present a totes les discoteques del país, i 'Fills del Mar', de Miquel Abras, i del qual nosaltres en vam poder sentir un tast al Més que Música celebrat el dilluns 29 d'octubre. Dona-li al play!

 

 


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES