3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Recorda el futur
Recorda el futur
Recorda el futur
Recorda el futur

Recorda el futur

  • Fins el 3 de novembre
  • Palau Robert - Barcelona
GRATUÏT
Per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Reserva

DESCRIPCIÓ

Palau Robert acull l'exposició `Recorda el futur', organitzada per Mobile World Capital Barcelona i la Generalitat de Catalunya. Una mostra interactiva i gratuïta on, per primera vegada, la ciutadania pot conèixer i provar algunes de les innovacions tecnològiques que MWCapital va presentar durant la darrera edició del MWC Barcelona. L'exposició, que es podrà veure del 20 de juny al 3 de novembre, es planteja com un viatge tecnològic en el temps ¿d'aquí el seu nom¿ per conèixer el lideratge de la indústria catalana i el seu paper en l'actual revolució digital.


A `Recorda el futur' els visitants poden veure originals d'alguns dels invents històrics que han transformat la indústria durant l'últim segle, experimentar un viatge sensorial immersiu a través de les quatre grans revolucions industrials (de la mecànica a l'electricitat, passant per la digital, fins a la IA) i participar en quatre experiències gamificades per comprendre com la tecnologia i la innovació estan modelant el futur de quatre sectors capdavanters com són la salut, la mobilitat, el tèxtil i l'energia.


L'exposició es complementarà amb diverses xerrades i activitats obertes al públic. Un programa divulgatiu que es dura a terme a Palau Robert al llarg del proper trimestre i que posarà el focus en l'ús més sostenible, resilient i humanista de la tecnologia.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Fins el 3 de novembre

CATEGORIES

Espais    Altres

ENTRADES

Exposició gratuïta

ADREÇA

Passeig de Gràcia, 107
08003 - Barcelona

Palau Robert
Passeig de Gràcia, 107, 08003 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Exposició gratuïta

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX