3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Memoria e Fado

Memoria e Fado

  • 3 d'agost del 2024
  • Església Sant Martí d'Empúries - Empúries
20€
INVITACIÓ
Per a
  • EXCLUSIU SOCI PLUS
Reserva

DESCRIPCIÓ

Els músics Eudoro Grade (guitarra) i Vasco Ramalho (marimba) van dissenyar un projecte que aporta la interacció entre la suavitat i la poesia melòdica de la marimba i la llibertat de la guitarra. De la barreja, un so atemporal, inconformista, en identificació íntima amb la matriu africana i europea, metamorfosi de sons i moments que ens sorprenen. El projecte ¿Timeless Sounds" ens crida a un repertori tant d'improvisacions com de motius melòdics d'inspiració ètnica o ¿cançons" temàtiques, en una proposta de musicalitat contemporània.

Vasco Ramalho, nascut a Reguengos de Monsaraz, es va graduar en percussió a la Universitat d'Évora, i posteriorment va obtenir un màster com a solista de marimba al Conservatori Reial d'Anvers - Bèlgica. Actualment imparteix classes a les escoles de Lagos Music Academy i des de 2013 és Adams Artist, una important marca d'instruments de percussió al món.

Eudoro Grade, nascut a Lisboa va estudiar guitarra amb el mestre Piñeiro Nagy. Ha desenvolupat la seva activitat com a intèrpret solista en recitals i amb orquestres de Portugal i l'estranger, a més de formar part cèl·lebres duos, trios i quartets de cambra. És membre del Guitar Quartet Concordis; Fins ara ha editat quatre CD. Treballa com a professor al Conservatori Regional de Música de l'Algarve Maria Campina.

FITXA TÈCNICA

Intèrprets:Eudoro Grade · Guitarra
Vasco Ramalho · Marimba i Vibràfon

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

3 d'agost del 2024

CATEGORIES

Concerts    Clàssica

ADREÇA

Pl/ Major, s/n
17130 - Empúries

Església Sant Martí d'Empúries
Pl/ Major, s/n, 17130 Empúries

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

*Les invitacions estaran disponibles a partir del 3 de juliol a les 08:00h

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX